İşden ayrılma

O imza atacağın ibranamedir. Alacak verecek kalmadı yazar özetle. 5 gün daha çalış demiş o nedenle son gün at imzayı. İmzadan sonra çalışma sıkıntı çıkmasın.

O imza atacağın ibranamedir. Alacak verecek kalmadı yazar özetle. 5 gün daha çalış demiş o nedenle son gün at imzayı. İmzadan sonra çalışma sıkıntı çıkmasın.
Hayır birader adam elemanların çoğunu çıkartı bende haber vermedim paramı keser diye tatil olur olmaz para yatar yatmaz aradım+ 23 nisan 1 mayıs ful çalıştım (mesaisiz) + her ay 300 tl yol param da adam da kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani işin kısası adam elemansızlıkdan çağrıyor benim size demek istediğim imza atmasam problem olurmu bu işe girer iken sadece kimlik verdim sigorta için

Valla keyfin bilir imza vermezsen patronun insafına kalmış. İsterse bir anda işi bırakmışsın gibi gösterip sana dava açar. İmza atmasam problem olur mu diye patrona sormalısın :)

Valla keyfin bilir imza vermezsen patronun insafına kalmış. İsterse bir anda işi bırakmışsın gibi gösterip sana dava açar

Valla keyfin bilir imza vermezsen patronun insafına kalmış. İsterse bir anda işi bırakmışsın gibi gösterip sana dava açar. İmza atmasam problem olur mu diye patrona sormalısın :)
Kardeşim ee iyide işe girerken bir şey imzalamadım çıkarken neden

Kardeşim ee iyide işe girerken bir şey imzalamadım çıkarken neden
4857 Sayılı İş Kanununun 8. maddesine göre İş sözleşmesi, Kanun'da aksi belirtilmedikçe, özel bir şekle tâbi değildir. Buna göre, iş sözleşmesi yazılı olarak yapılabileceği gibi, sözlü olarak da yapılabilir.

4857 Sayılı İş Kanununun 8. maddesine göre İş sözleşmesi, Kanun'da aksi belirtilmedikçe, özel bir şekle tâbi değildir. Buna göre, iş sözleşmesi yazılı olarak yapılabileceği gibi, sözlü olarak da yapılabilir.
Birader Allah senden razı olsun bana çok yardımcı oldun ama bende de çok şeyleri var adam onu göze alır bir çırak için uğraşmaz ha ben tatlı dille mecbur olduğumu söylerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,707
Üyeler
184,047
Son üye
Nytnos
Geri