Neler Yeni

ISDONE.dll hatası Tüm oyunlarda

~helloworld

80+ Bronze
Merhaba Bütün oyun kurulumlarında bu hatayı alıyorum God of war 4, hogwarts legacy, AC unity, Ac mirage, Dying Light 2
Dün yeni Pc aldım RTX3070ti li ve daha oyun oynayamadım 16GB rami vardı bende eski sistemimdeki 32GB Rami taktım Acaba ram lerimde sıkıntı olabilirmi çünki eski sistemimdede kurulmuyordu SSD den olduğunu düşünüyordum ama onuda değiştirdim bir çözümü yokmu.
Hocam ramlerde mi sıkıntı var acaba demek yerine elinizdeki ramleri tek tek deneyin ,acaba demeyin. Denedikten sonra elemiş olursunuz bu seçeneği. Temiz kurulum yapmak lazım pc ye ben ilk deneyeceğim şey format olurdu sıfırdan

pc14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
Hocam ramlerde mi sıkıntı var acaba demek yerine elinizdeki ramleri tek tek deneyin ,acaba demeyin. Denedikten sonra elemiş olursunuz bu seçeneği. Temiz kurulum yapmak lazım pc ye ben ilk deneyeceğim şey format olurdu sıfırdan
Sıfırdan temiz kurulum yaptım fakat windows üzerinden ram testi yaptığımda bu aygıt düzgün çalışmıyor yazmıştı
Eski pc min ramleri 16x16 ydı bende yeni pc deki 8x8 leri çıkardım eski ramlerimi taktım markalar Gskill 16Gb ramlerimi kullanmalıyım sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

2x16
2x8 pardon

pc14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
Tek ram ile PC açılmıyor neden

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
833
İsim
Ahmet Aydın
Olay herhangi bir hatadan kaynaklı değil bence. Sorun oyunu yüklerken diskin dolması. Disk boyutu yetmiyor. Rahat bir yükleme için biraz fazla boş alan olması lazım. Örneğin 50 gb oyun için 100-120 gb boş alan olursa iyi olur. Her oyunda bu hatayı alıyorsan o zaman disk boyutu yetmiyordur.

pc14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
Olay herhangi bir hatadan kaynaklı değil bence. Sorun oyunu yüklerken diskin dolması. Disk boyutu yetmiyor. Rahat bir yükleme için biraz fazla boş alan olması lazım. Örneğin 50 gb oyun için 100-120 gb boş alan olursa iyi olur. Her oyunda bu hatayı alıyorsan o zaman disk boyutu yetmiyordur.
400GB var boş alan indirdim oyın 70gb falan kurulunca

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Uğur
Sorun: crackli korsan oyun kurmaya çalısınca alıyordum bende isdone lafından iğrendim bu yüzden
çözüm: 25 tl ye item satıs gibi sitelerden steam hesap alıyorsun her oyun başına bu sorunla karsılasmıyorsun.
hem crack hatalı mı oyun neden donuyor takılıyor dertlerin bitiyor hemde orjinal oyun oynuıyorsun

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Mert
Sorun ya ramlerden çıkacak yada karantinaya alınan isdone.dll dosyasına izin vermemenden (geri yüklememenden).

Usb’ye memtest86 yazdırıp ram testi yap öncelikle.

Sonrasında antivirüs (defender) karantinaya alınan öğeleri incele, dll dosyasına eylem başlatıp geri yükle.

pc14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
Sorun ya ramlerden çıkacak yada karantinaya alınan isdone.dll dosyasına izin vermemenden (geri yüklememenden).

Usb’ye memtest86 yazdırıp ram testi yap öncelikle.

Sonrasında antivirüs (defender) karantinaya alınan öğeleri incele, dll dosyasına eylem başlatıp geri yükle.
Windows defenderin sildiklerini geri yüklüyorum açıkken ve kapalı memtest86 ile test edeceğim dediğiniz gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,350
Üyeler
172,074
Son üye
egeyssss
Top Bottom