1 bardak soğuk su iyi giderR7 5800x in pinlerinden 3 4 tanesi yamuldu pcyi toplarken kırık ya da kopan yok taktım anakart cpu ışığı yanıyor ne yapmalıyım
1 bardak soğuk su iyi giderR7 5800x in pinlerinden 3 4 tanesi yamuldu pcyi toplarken kırık ya da kopan yok taktım anakart cpu ışığı yanıyor ne yapmalıyım
Sanmıyorumişlemciyi çıkarırken anakart tarafında da hasar vermediniz değilmi o da önemli pin yuvaları temas alanları gibi
hocam en son çare olarak elektrikçiye götürün ama mühendis barındıran bir elektrikçiye tecrübeli bir kişi akım değerleriyle anlar neresi sıkıntılı anakartta olabilir işlemcide test ettirin yenisini almaktansa pinde onarabilirler pin çok değerli bir şey değil işçiliği dert halledilir benceSanmıyorum
Hacı bir şey sorucam pcyi parçalara ayırmadan önce 4060 kullanıyodum bugün toplarken 2080 taktım. Ve şuan ekran kartının gücünü kesip çalıştırdığımda anakartta arıza ışığı yanmıyorhocam en son çare olarak elektrikçiye götürün ama mühendis barındıran bir elektrikçiye tecrübeli bir kişi akım değerleriyle anlar neresi sıkıntılı anakartta olabilir işlemcide test ettirin yenisini almaktansa pinde onarabilirler pin çok değerli bir şey değil işçiliği dert halledilir bence
bence ekran kartıyla başka sorun oluştuğu için arızaya düşmemiştir 4060 ve 2080 farklı voltajlarda çalışır sistem boota düşmeden açılmıyordur eğer görüntü vs gelmediyse ekrana boottan sonra arıza ışığı yanar genellde anakart dışında bir durum olursa yanlışım varsa düzeltirler ama boot öncesi hata ve boot sonrası hatalar ayrılıyor düzelirsede bundan düzelebilir yanmıyorsada bundan dolayı yanmıyordur başka cpu anakart olsa çok daha rahat test ederdin bunlarla uğraşammak yerine teknik servis gibi biryerlere akım testi yaptır brom zor bişi değil işlemci haritasından bakarak voltaj bakıcak eğer sorun yok çalışır derse o zaman tekrar gel ekran kartı sürücüsü bios vs vs ise 1 günde çözülür forumda ilk işlemcin arızalımı değilmi diye kesin olarak ögren derimHacı bir şey sorucam pcyi parçalara ayırmadan önce 4060 kullanıyodum bugün toplarken 2080 taktım. Ve şuan ekran kartının gücünü kesip çalıştırdığımda anakartta arıza ışığı yanmıyor
Kanka suqna kadar yaptığın her set için çok sağol tek yapmam gereken ssdi çıkarıp takmakmiş sanırım ssdyi çıkarıp takınca oldubence ekran kartıyla başka sorun oluştuğu için arızaya düşmemiştir 4060 ve 2080 farklı voltajlarda çalışır sistem boota düşmeden açılmıyordur eğer görüntü vs gelmediyse ekrana boottan sonra arıza ışığı yanar genellde anakart dışında bir durum olursa yanlışım varsa düzeltirler ama boot öncesi hata ve boot sonrası hatalar ayrılıyor düzelirsede bundan düzelebilir yanmıyorsada bundan dolayı yanmıyordur başka cpu anakart olsa çok daha rahat test ederdin bunlarla uğraşammak yerine teknik servis gibi biryerlere akım testi yaptır brom zor bişi değil işlemci haritasından bakarak voltaj bakıcak eğer sorun yok çalışır derse o zaman tekrar gel ekran kartı sürücüsü bios vs vs ise 1 günde çözülür forumda ilk işlemcin arızalımı değilmi diye kesin olarak ögren derim
çalışıyorsa şuan hiç elleme madem diğer şeylereKanka suqna kadar yaptığın her set için çok sağol tek yapmam gereken ssdi çıkarıp takmakmiş sanırım ssdyi çıkarıp takınca oldu
Şuan sorun yok daha fazla ellemimçalışıyorsa şuan hiç elleme madem diğer şeylere
fotoğraf yada minidump atarsan bilgili arkadaşlar daha hızlı çözüm söylerler arıza ışıkları değişken anakartlarda bazen hasarlı olarak yola çıkıyor herkes
İğne ucu veya 0.5mm kalem ucu ile bir mercek yardımıyla bakarak düzelt her açıdan bakR7 5800x in pinlerinden 3 4 tanesi yamuldu pcyi toplarken kırık ya da kopan yok taktım anakart cpu ışığı yanıyor ne yapmalıyım
Binlerce Liralık Pc Topluyonuz Birleştirmek İçin Pc Dükkanına Götürmüyorsunuz Knk Geçmiş OlsunR7 5800x in pinlerinden 3 4 tanesi yamuldu pcyi toplarken kırık ya da kopan yok taktım anakart cpu ışığı yanıyor ne yapmalıyım
pc dükkanları güvenilir olsa getirelim hepsi parça çalmak ya da milleti kazıklamak derdinde bir çoğuda eski kafalı ve yeni teknolojilerin nasıl takıldığından anlamıyorlarBinlerce Liralık Pc Topluyonuz Birleştirmek İçin Pc Dükkanına Götürmüyorsunuz Knk Geçmiş Olsun
mö kalma parçaları çok iyi diye satıyorlar yeni nesil parasına ve dediğin gibi anlamıyor bazıları tek bildikleri format atmakpc dükkanları güvenilir olsa getirelim hepsi parça çalmak ya da milleti kazıklamak derdinde bir çoğuda eski kafalı ve yeni teknolojilerin nasıl takıldığından anlamıyorlar