Salgın var bi kaç hafta önce bendede ishal ve mide sancısı başladı, ben 20 yaşındayım ömrümde böyle ağrı görmedim üşümeyle felan değil sanırım farklı bir virüs, Allah kimseye vermesin.La noluyor millete bu duyduğum üçüncü ishal vakası. Kullandığım ilaç var öneririm
Leblebi.Yarın okul var ama benim motor bozulmuş durmuyor aklıma muz yemek geldi ama evde yok maalesef.
Birazdan çiğ kahve + limon kürünü deniyecegim başka tavsiyesi olan var mı yarın sabaha kadar geçer mi
sıcak su torbası koy karnına kahve içtikten sonraYarın okul var ama benim motor bozulmuş durmuyor aklıma muz yemek geldi ama evde yok maalesef.
Birazdan çiğ kahve + limon kürünü deniyecegim başka tavsiyesi olan var mı yarın sabaha kadar geçer mi
Yok yanlış öğrenmişsin leblebi ye, ilaç varsa iç yoksa doktordan al.Muzun bu tarz durumlarda ise yaradagini duymustum
Sabahtan depoyu sonuna kadar boşaltYarın okul var ama benim motor bozulmuş durmuyor aklıma muz yemek geldi ama evde yok maalesef.
Dünyadaki herkes ishal oluyor böyle basit işler için hastaneye gidilmezİshalin sebebi önemli amip, giardia veya gastroenterit olabilir. Gaita tahlili yapılıp ona göre ilaç başlanması lazım.