Isınma sorunu!

AoNN

80+
Reaksiyon skoru
13
Henüz 1 ay oldu sistemi toplayalı amd ryzen 5 3500x, gtx1660 super, 1 i egzoz 3 fan, işlemci soğutucusu stok soğutucu, sistem bu şekilde fakat sisteme yük bindirdiğimde herhangi bir oyun açtığımda işlemci sıcaklığı direk 70 i görüyor altına inmiyor kesinlikle, stok soğutucunun işlevsizliğinden midir bu durum?

Eğer işlemci 80 dereceyi geçmiyorsa sorun olmaz. 70 derece bir işlemci için ideal bir sıcaklık diyebiliriz.

• Beğen
Reaksiyonlar: AoNN
70 derece sıkıntı çıkartacak sıcaklıklar değildir. Stok fanla bence normal değerler.

• Beğen
Stok fan ile oyunda 70 derece sıcaklık gayet normal.

• Beğen
Düşük ayarlarda yüksek fps alarak oynamayı seven biriyim ama düşük ayarlarda bu sıcaklık düşündürüyor beni.

Henüz 1 ay oldu sistemi toplayalı AMD ryzen 5 3500x, gtx1660 super, 1 i egzoz 3 fan, işlemci soğutucusu stok soğutucu, sistem bu şekilde fakat sisteme yük bindirdiğimde herhangi bir oyun açtığımda işlemci sıcaklığı direk 70 i görüyor altına inmiyor kesinlikle, stok soğutucunun işlevsizliğinden midir bu durum?
70 civarı normal, fazlası olursa zaten performans düşmeye başlayacaktır.

• Beğen
Henüz 1 ay oldu sistemi toplayalı AMD ryzen 5 3500x, gtx1660 super, 1 i egzoz 3 fan, işlemci soğutucusu stok soğutucu, sistem bu şekilde fakat sisteme yük bindirdiğimde herhangi bir oyun açtığımda işlemci sıcaklığı direk 70 i görüyor altına inmiyor kesinlikle, stok soğutucunun işlevsizliğinden midir bu durum?
Hocam seninkide dert mi AMD Ryzen 5 2600 Kullanıyorum 90 DERECEYİ GÖRÜYO DOKSAN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam seninkide dert mi AMD Ryzen 5 2600 Kullanıyorum 90 DERECEYİ GÖRÜYO DOKSAN
bana da bi el atsanaız

• Beğen
R5 3500x Wraith Prism soğutucuyla gelmedi mi ayrıca 70 derece sisteme zarar verebilecek bir sıcaklık değildir.Önde 3 fan var ama ön mesh mi buda önemli tabi.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,198,071
Üyeler
190,309
Son üye
Burak12ze
Geri