ısınma sorunu

Ardaozclk

80+
Reaksiyon skoru
4
merhaba intel i5 9400f işlemcim var 5gün önce topladım sistemi stok fan ı kullanıyorum pubg de 81 dereceye çıktı ve %100 kullanım oldu yani bide en düşük ayarlarda bunun sebebi nedir bide ekran kartı gtx1660 super darboğaz fln mı oluyor

merhaba Intel i5 9400f işlemcim var 5gün önce topladım sistemi stok fan ı kullanıyorum PUBG de 81 dereceye çıktı ve %100 kullanım oldu yani bide en düşük ayarlarda bunun sebebi nedir bide ekran kartı gtx1660 super darboğaz fln mı oluyor
Ayarları düşüğe çekerseniz yük daha çok işlemciye binecektir ekran kartı tabiri caizse yatacaktır.Sistemde darboğaz yoktur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

merhaba Intel i5 9400f işlemcim var 5gün önce topladım sistemi stok fan ı kullanıyorum PUBG de 81 dereceye çıktı ve %100 kullanım oldu yani bide en düşük ayarlarda bunun sebebi nedir bide ekran kartı gtx1660 super darboğaz fln mı oluyor
Sıcakliği düşürmek icin stok fan değisebilirsiniz. Kasa yan kapaginida cikarabilirsiniz veya oyun ayarlarini yüksek yapmayıda deneyebilirsiniz.

Ayarları düşüğe çekerseniz yük daha çok işlemciye binecektir ekran kartı tabiri caizse yatacaktır.Sistemde darboğaz yoktur.
işlemcide herhangi bi sorun yok dimi ayaralrı yukarı çekmeyi deniyeceğim ayarları en düşüğe çektiğim de ekran kartı dediğin gibi yatıyor gibi 60 kullanım civarı

işlemcide herhangi bi sorun yok dimi ayaralrı yukarı çekmeyi deniyeceğim ayarları en düşüğe çektiğim de ekran kartı dediğin gibi yatıyor gibi 60 kullanım civarı
Sorun işlemcide değil intelin çağ dışı stok fanında.

demekki ısınan tek amd değilmişşşş

Darboğaz mümkün değil. Belki kaliteli bir termal macunla birkaç derece fark ettirebilir. Ama fanı değiştir en garanti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,042
Üyeler
202,476
Son üye
beşal33
Geri