erayisteya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 315
Rastgele reels kaydırırken karşıma bir video geldi, müziğin haram olduğunu söylüyor. Pek ciddiye almadım da gerçek olma yönü var mı?
tüm ilahi dinleyen hacılar yandı o zaman deseneRastgele reels kaydırırken karşıma bir video geldi, müziğin haram olduğunu söylüyor. Pek ciddiye almadım da gerçek olma yönü var mı?
tüm ilahi dinleyen hacılar yandı o zaman desene
Madem haram o zaman bu kadar büyük olmazdı ki? İnanasım gelmiyor.genel olarak haz ve eğlence veren herşeyi haram ilan eden kesimler var kimi dinlediğine kafana hangisinin uyduğuna bağlı
kuranda net haram denen şeyler belli orda yazmayıpta haram olabilecek birde sigara var. bence ki buda bir yorum birazda allahla aranda, müziği neden dinlediğin sigarayı nasıl bir niyetle içtiğin namazı ne niyetle kıldığın önemliMadem haram o zaman bu kadar büyük olmazdı ki? İnanasım gelmiyor.
Ne alaka kardeşim burda sorulacak soru u ama imam amcam değil dediRastgele reels kaydırırken karşıma bir video geldi, müziğin haram olduğunu söylüyor. Pek ciddiye almadım da gerçek olma yönü var mı?
Usta fikrinizi alıyorum, burada sorulacak soru değil tamam da öylesine soruyoruz. Bu sırada sorduğun için teşekkürler.Ne alaka kardeşim burda sorulacak soru u ama imam amcam değil dedi
İleride beatmaker olacaktım, hiç beklemediğim bi darbeydi.kuranda net haram denen şeyler belli orda yazmayıpta haram olabilecek birde sigara var. bence ki buda bir yorum birazda allahla aranda, müziği neden dinlediğin sigarayı nasıl bir niyetle içtiğin namazı ne niyetle kıldığın önemli
Videoyu yapan arkadaş açıklamaya koyduğu ayeti yanlış anlamış,bu konu hakkında video yapabiliyor ama okuduğunu anlayamıyor,İslam'da musiki yasak değildir veyahut zaten musiki İslam'da geçen biseydir,ayetin anlamını tam anlayamadım ama müziğin haram olmasıyla alakalı olmadığına eminim.Rastgele reels kaydırırken karşıma bir video geldi, müziğin haram olduğunu söylüyor. Pek ciddiye almadım da gerçek olma yönü var mı?
sigara mekruh sayılıyor.kuranda net haram denen şeyler belli orda yazmayıpta haram olabilecek birde sigara var. bence ki buda bir yorum birazda allahla aranda, müziği neden dinlediğin sigarayı nasıl bir niyetle içtiğin namazı ne niyetle kıldığın önemli
Bunu paylaşan arkadaşa sormak lazım."Madem yasak neden Allah bizi helak etmiyor ? Asırlardır müzik olan bişi "Rastgele reels kaydırırken karşıma bir video geldi, müziğin haram olduğunu söylüyor. Pek ciddiye almadım da gerçek olma yönü var mı?
Her müziğe haram diyemezsin. İlahi ile feyzullah bir mi meselaRastgele reels kaydırırken karşıma bir video geldi, müziğin haram olduğunu söylüyor. Pek ciddiye almadım da gerçek olma yönü var mı?