Dün değiştirdimHeyecana gerek yok. Bilgisayarı tekrar çalıştırın ve bir stres testi yapın. 85 derece üstüne çıkıyorsa eğer 10 dakika içinde termal bakım gerekiyor olabilir.
Hocam Ne dedim kızdın Bende senin dediğini dedim.Heyecana gerek yok. Bilgisayarı tekrar çalıştırın ve bir stres testi yapın. 85 derece üstüne çıkıyorsa eğer 10 dakika içinde termal bakım gerekiyor olabilir.
Muhtemelen yanlış montaj yaptığınız için soğutucu macun ısınınca kaydı veya macunu yanlış sürdüğünüz için bir süre sonra pump out yaptı.Dün değiştirdim
Doğru bir sistemde isterse 1 ay boyunca hiç durmadan oyun oynasın yine de bir şey olmaz.Hocam Ne dedim kızdın Bende senin dediğini dedim.
Kızmadım cevap arıyorumHocam Ne dedim kızdın Bende senin dediğini dedim.
O zaman 5 yıllık pc de hiç termal macun değiştirmeyelim ne saçma şey bir süre sonra kurur illa değişmesi lazım. arkadaş o zaman niye değişmişMuhtemelen yanlış montaj yaptığınız için soğutucu macun ısınınca kaydı veya macunu yanlış sürdüğünüz için bir süre sonra pump out yaptı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğru bir sistemde isterse 1 ay boyunca hiç durmadan oyun oynasın yine de bir şey olmaz.
Size demedim yanlış anlamayın arkadaşa dedim.Kızmadım cevap arıyorum
Ben macun değişimi için söylediğinize değil "Sorun belli 6 saattir oyun oynuyorsun" cümlesine ithafen söyledim.O zaman 5 yıllık pc de hiç termal macun değiştirmeyelim ne saçma şey bir süre sonra kurur illa değişmesi lazım. arkadaş o zaman niye değişmiş
Hocam Sistem yük altında illa ısınacak sistem 6 saat yük altında kalmış 40 derecemi olması lazım ?Ben macun değişimi için söylediğinize değil "Sorun belli 6 saattir oyun oynuyorsun" cümlesine ithafen söyledim.
100 derece olması mı lazım? Oyun oynarken non-stop şekilde tam yük altında olmaz aralarda nefes alır.Hocam Sistem yük altında illa ısınacak sistem 6 saat yük altında kalmış 40 derece olmasımı lazım ?