Selamınaleyküm dostlar, başlıktan da gördüğünüz üzere işlemci kullanımım anlık olarak %100 oluyor. buda sistemi yavaşlatıyor droplar oluştruyor.
dosya gezgininde gezerken droplar takılmalar oluyor.
fps oyunu çok sevdiğim TF2 oynuyorum ani işlemci düşüşü oluyor. %20 - 0 a kadar düşüyor.
1 adet tarayıcı sayfası bile dondurmaya takılmaya yetiyor.
böyle anlatınca aklınıza ram yetmiyor gelmesin. başka pc de denedim. 4 gb pc 4gb sınırını zorladım ancak o zaman takılamalar başladı. gerekirse tarayıcı felan değiştireceğim fakat boşta bile windows gezgininde dosyalar kısmında yani burada bile dolaşırken yavaş , ve drop yiyorum.
SSD de bile aynı.
VİDEO BURADA Görüntü kalitesi 720p üzgünüm program 1080p desteklemiyordu. (DAİLYMOTİON STUDİO) :
dosya gezgininde gezerken droplar takılmalar oluyor.
fps oyunu çok sevdiğim TF2 oynuyorum ani işlemci düşüşü oluyor. %20 - 0 a kadar düşüyor.
1 adet tarayıcı sayfası bile dondurmaya takılmaya yetiyor.
böyle anlatınca aklınıza ram yetmiyor gelmesin. başka pc de denedim. 4 gb pc 4gb sınırını zorladım ancak o zaman takılamalar başladı. gerekirse tarayıcı felan değiştireceğim fakat boşta bile windows gezgininde dosyalar kısmında yani burada bile dolaşırken yavaş , ve drop yiyorum.
SSD de bile aynı.
| SİSTEM ÖZELLİKLERİ: |
| İNTEL CORE i7 875k |
| ZEPPELİN ULTRA 8gb 1333mhz ddr3 ram (kontrol edildi 0 sorun) (memtest) |
| SEAGATE hdd 2tb 10 sene olmuştur kullanıyorum. |
| 2.el ssd CRUCİAL BX500 2,5 ssd 240gb windows10 DURUMU İYİ sağlık %87 |
| GİGABYTE ga-h55m-s2 v1,3 2. el anakart |
| MSİ GTX 960 2gb |
| PLATOON 650W 80 plus güç kaynağı. |
| CPU ; KULE TİPİ ÇİFT FANLI SOĞUTUCU TAKILDI VE YENİ TERMAL MACUN SÜRÜLDÜ. |
VİDEO BURADA Görüntü kalitesi 720p üzgünüm program 1080p desteklemiyordu. (DAİLYMOTİON STUDİO) :