Yardım İşlemci %60 Kullanımda 85 Derece

cemtastan2301

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,018
Az önce Assassin's Creed Origins oynuyordum kasaya elimi bir değdirdim yanıyordu ben de MSI Afterburner ile değerlere bakmak istedim ve %60 Kullanımda 85 Derece olduğunu gördüm. Bu sıcaklık beni 2-3 ay idare eder mi yoksa hemen soğutucuyu değiştireyim mi ?

Sistem :

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X

Anakart: Asus TUF GAMING B550M-PLUS

Ekran Kartı: Inno3D RTX3060 ICHILL X3

Ram: Crucial Ballistix 16GB 3200MHz CL16

SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB 3500/3300 MBs NVMe M.2

Kasa ve PSU: GameGaraj

Deep Cool Gammaxx L120 V2 RGB 120mm Sıvı CPU Soğutucu

Sıvı soğutmanız çok kötü. UV yapılmalı.

Bendede aynısı hocam 83 olmuştu valorantda birden 88 oldu sonra geri düştü 75 76 felan oldu.

70 in üzerine geçtiğinde sıkıntı yaratır felan dediler forumda ondan dolayı oyun oynayamıyorum korkudan bayramda bi Kule tipi işlemci alacağım
Post automatically merged:

*Kule Tipi İşlemci Soğutucusu Alacağım* yanlış yazdım kusura bakmayın

Bendede aynısı hocam 83 olmuştu valorantda birden 88 oldu sonra geri düştü 75 76 felan oldu.

70 in üzerine geçtiğinde sıkıntı yaratır felan dediler forumda ondan dolayı oyun oynayamıyorum korkudan bayramda bi Kule tipi işlemci alacağım

*Kule Tipi İşlemci Soğutucusu Alacağım* yanlış yazdım kusura bakmayın
2 sene 95 derece işlemciyle oyun oynadım hiçbir şeyde olmadı. Tabi sistemi olabildiğince soğuk tutmak iyidir ama işlemci 80 derece civarına geliyor diye oyun oynanmayacak bir durum yok 😀

2 sene 95 derece işlemciyle oyun oynadım hiçbir şeyde olmadı. Tabi sistemi olabildiğince soğuk tutmak iyidir ama işlemci 80 derece civarına geliyor diye oyun oynanmayacak bir durum yok 😀
Reis 5-6 yıldır bekliyorum güzel bi sistem aldım valla tadını çıkaramıyorum ya bi kule tipi işlemci alacağım işte bayramı bekliyorum ondan sonra 60 derecelerde oyun oynarım artık IYDGygqwf

Bunu alacağım

t6 ultra lamayı düşünüyordum sonra ID-COOLİNG Id-coolıng Se-224-xt bunun daha iyi olduğunu öğrendim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,224
Üyeler
190,876
Son üye
vintagereds
Geri