abdestlivoyvoda
80+
- Reaksiyon skoru
- 96
hiçbir işlem yapmıyoruma ama işlemci tam yükte gibi ses çıkarıyor ve 88 derece acil yardım etmelisiniz ne yapacağım
İşlemci ve soğutucun nehiçbir işlem yapmıyoruma ama işlemci tam yükte gibi ses çıkarıyor ve 88 derece acil yardım etmelisiniz ne yapacağım
İlk basit sorulardan başlayalıım macun ne zaman değiştinhiçbir işlem yapmıyoruma ama işlemci tam yükte gibi ses çıkarıyor ve 88 derece acil yardım etmelisiniz ne yapacağım
geçen haftaİlk basit sorulardan başlayalıım macun ne zaman değiştin
testinide yapmıştım stres testinde 86 dereceydiİlk basit sorulardan başlayalıım macun ne zaman değiştin
Fanı yanlış takmış olabilirmisingeçen hafta
stokİşlemci ve soğutucun ne
test yap6tığımda sıkıntı yoktuFanı yanlış takmış olabilirmisin
Ne zaman yaptın testistok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
test yap6tığımda sıkıntı yo
lol oynarken klavyey vurdum sinirden sonra bi anda ekran dondu kapadım açtım biosa attı işlemci çok sıcak diye kapattım bir kaç dk bekledim işlemci soğudu açtım yine 88 e çıktıFanı yanlış takmış olabilirmisin
geçen hafta macunu değiştirince yapmıştımNe zaman yaptın testi
Çok garip ilk defa böyle bir şey duydumlol oynarken klavyey vurdum sinirden sonra bi anda ekran dondu kapadım açtım biosa attı işlemci çok sıcak diye kapattım bir kaç dk bekledim işlemci soğudu açtım yine 88 e çıktı
geçen hafta macunu değiştirince yapmışt
İ5 12. Nesilmuhtelemen fan da sorun var
işlemcin nedir belirtmemişsin
ne yapıyım pc i kapatıyımmı fanı söküp mü takayım ne yapcamÇok garip ilk defa böyle bir şey duydum
İ5 12. Nesil
fan çıkar takne yapıyım pc i kapatıyımmı fanı söküp mü takayım ne yapcam