Neler Yeni

işlemci 95 dereceleri goruyor

Reaksiyon skoru
13
r7 7700x işlemcim var
sıvı sogutma stock fan denendi
4 farklı termal macun denendi

bilgisayarlarda standart olarak işlemci sınırlaması yoktur %100 performans alabilirisinz ben %100 de kullandıgımda işlemci 95 dereceleri goruyor ancak sınırlama koyup %99 aldıgımda ise yük altında bile 70 derece üstüne çıkmıyor
güçplanını düzenle seçeneginden işlemci kullanımı sınırlandıralbiliyor

işlemcide sıkıntı oldugunu düşünüyorum aklınıza gelen düzeltebilecek bişey varsa yazın yoksa işlemciyi garantiye yolluıyacagım

test için deneyecek başka işlemcimde yok

İşlemciyi neyde test ettiniz? Kaç Watt çekiyor, Voltaj değerleri ne, test sırasında kaç MHz'de çalışıyor? Biraz daha detay verin ne yaptığınızı bilmeden bir şey diyemeyiz.

İşlemciyi neyde test ettiniz? Kaç Watt çekiyor, Voltaj değerleri ne, test sırasında kaç MHz'de çalışıyor? Biraz daha detay verin ne yaptığınızı bilmeden bir şey diyemeyiz.
45watt ile çalışıyor işlemcide sorun oldugunu düşünüyorum eger gerçekten bu işlerden anlıyorsan discorddan yardım edebilirsne çok minnettar kalırım sırf bu sıcaklık yüzünden sıvı sogutma aldım gene düzeltemedim

45watt ile çalışıyor işlemcide sorun oldugunu düşünüyorum eger gerçekten bu işlerden anlıyorsan discorddan yardım edebilirsne çok minnettar kalırım sırf bu sıcaklık yüzünden sıvı sogutma aldım gene düzeltemedim
Özelden kullanıcı adını at bir bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,897
Üyeler
173,090
Son üye
mulardio
Geri