Kratos2008
80+ Silver
Dahası
Beyler işlemci boşta niyeyse ama yüzde 100 kullanıyor nasıl düzeltirim bunu
aynı hocam birde masaüstünde gezinirken kasıyor nedense anlamıyorum steame falan giriyor kendi kendine açarken kurtarma diye bişey geldi bende win 11 le devam et dedim onar falanda vardıgörev yöneticisinden bi bak ne kullanıyormuş diye,belki uygulama bug a girmiştir
anladım hocam sağolunvirüs vs girmiş olabilir %100 kullanım daha önce hiç görmedim isterseniz bi format atın,pek bilgim yok isterseniz format atmadan az bekleyin size başka biri yardımcı olsun
görev yöneticisine gir bak ne kulanıyomuş bu kadarBeyler işlemci boşta niyeyse ama yüzde 100 kullanıyor nasıl düzeltirim bunu Alıntıyı görüntüle
100 kullanıyo ve 100 olduğunda fps düşüyo kullanım azaldıkça fps artıyogörev yöneticisine gir bak ne kulanıyomuş bu kadar
boştayken ne kulanıyo ona bak gorev yöneticisinden100 kullanıyo ve 100 olduğunda fps düşüyo kullanım azaldıkça fps artıyo
Görev yöneticinde CPU kısmına bak.100 kullanıyo ve 100 olduğunda fps düşüyo kullanım azaldıkça fps artıyo
hocam görev yönetici açıkken boşta 1 ama görev yöneticisini kapadıgım gibi 100 e fırlıyo bide önceden actım zaten konusunu kullanım düşüktü nrmalde valo atarken yüzde 20 30 u geçmiyodu şuan 100 ün altına inmiyor valoda mesela bide fps azalıyo 100 olunca 30 ken daha fazlaydıboştayken ne kulanıyo ona bak gorev yöneticisinden
anlatabilsemGörev yöneticinde CPU kısmına bak.
altritrux service diye bişey var yüzde 95 kullanıyor anında kapayıncaanlatabilsem
nsaı atcaz formatı ne kadar sürerkanka direk format at aynısı vardı bugun sürekli öyleydi atıyordu benı cs den falan ben dırek formatladım sımdı kafam rahat hem ram kullanımı cok yuksekti hemde cpu