Çözüldü✓ İşlemci cok ısınıyor zararı olur mu?

Betos

80+
Reaksiyon skoru
22
az once gta 5 fivem oynarken 90 dereceyi gördüğünü gördüm. İşlemci r7 7700 stok soğutucuyla 6 ay idare edip sıvı soğutucu alıcaktım fakat bi endiselendim geç mi kaldım acaba sorun olmus mudur? yaklasık 9 aydır boyle kullanıyorum fc25 falan oynuyorum yani günde bi rahat 2 saat bu sıcaklıkları gördü zarar gelmiş midir sisteme? (gelicek ay sıvı soğutucuyu alıyorum sistemi kışın almıstım tüm bütceyi kasaya harcadım yazın alırım zaten diye)

+ sıvı soğutucu önerir misiniz kasa msi mag pano 360mm destekliyor galiba sistem full msi ve beyaz sistem uyumlu olursa cok iyi olur

az once gta 5 fivem oynarken 90 dereceyi gördüğünü gördüm. İşlemci r7 7700 stok soğutucuyla 6 ay idare edip sıvı soğutucu alıcaktım fakat bi endiselendim geç mi kaldım acaba sorun olmus mudur? yaklasık 9 aydır boyle kullanıyorum fc25 falan oynuyorum yani günde bi rahat 2 saat bu sıcaklıkları gördü zarar gelmiş midir sisteme? (gelicek ay sıvı soğutucuyu alıyorum sistemi kışın almıstım tüm bütceyi kasaya harcadım yazın alırım zaten diye)
hocam ısınması normal stok fan yetersiz
sıvı soğutmaya gelince hiç kulanmazım kalteli üst düzey bi sıvı sogutucu olmadıkca kule tipi tercihimdir

hocam ısınması normal stok fan yetersiz
sıvı soğutmaya gelince hiç kulanmazım kalteli üst düzey bi sıvı sogutucu olmadıkca kule tipi tercihimdir
sıcaklıktan zarar görmemiştir değil mi korkuttu 90 derece olması kule tipi kötü durur diye pek istemiyorum varsa öneriniz atabilir misiniz f/p olsun yeter bi 9k bütcem var

sıcaklıktan zarar görmemiştir değil mi korkuttu 90 derece olması kule tipi kötü durur diye pek istemiyorum varsa öneriniz atabilir misiniz f/p olsun yeter bi 9k bütcem var
90 derece olması pek sıkıntı olmaz çalışma saatine görede değişebilir 9k bütceye sıvı sogutucu almanız iyi olur ama bu konuda pek bir bilgiye sahip değilim

En iyisi şimdiden güçlü soğutucu al bütçene göre birdaha işlemci filan değiştirirsen soğutucu derdin ortadan kalkmış olur.

Thermalright phantom spirith hakkından gelir 1500tl al geç

dostum bu yüzden pc im havaya uçtu daha fazla zorlamadan önlemini al umursamamazlık yapma

dostum bu yüzden pc im havaya uçtu daha fazla zorlamadan önlemini al umursamamazlık yapma
hocam zaten alıcaktım yaza kadar, 90 derece oldugunu görünce cok kötü hissettim ısınmaması için bu ay pek oyun oynamamayı düsünüyorum

hocam zaten alıcaktım yaza kadar, 90 derece oldugunu görünce cok kötü hissettim ısınmaması için bu ay pek oyun oynamamayı düsünüyorum
önlemini al bazı pc ler var bilemedim 20 sene hayata kalıyor en dandik pc parçaları topladım belki 10 yıla dayanırdı sadece 2 yıl bakımsızlıktan ekran kartı yandı pc bile düzgün açılmıyor şu anki leptopbumu bile yormak istemiyorum gerçi insanında artık oyun oyniyası gelmiyor yaştan dolayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,359
Üyeler
184,776
Son üye
Annieee
Geri