Neler Yeni

işlemci çok ısınıyor

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
C Ş
Ben eski dizüstü bilgisayarımda mx4 ile 3. Ayda değişim yapmak zorunda kalmıştım, üstelik soğutması da başarılıydı bilgisayarın, işlemci zaten en fazla 85 derece isinabilirdi sınırı vardı. Sürekli 70 derecelere gezerdi oyunlarda. Buna rağmen 3 ayda macun puf olmuştu.
Bir render alıyorum 5 dakikada 95 derecelere çıkıyor. Geri 70'in altına düşmesi de bir okadar alıyor. 1 ayı geçtim 1 haftada bile yok oluyor macun. Zaten bir daha ne arcticten ne de teknobiyotikten alışveriş yaparım.

Mehz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Talha
bende aynı sorumu yaşıyordum virüs varmış temizledim 40 derece çalışıyoı
bende virüs yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben eski dizüstü bilgisayarımda mx4 ile 3. Ayda değişim yapmak zorunda kalmıştım, üstelik soğutması da başarılıydı bilgisayarın, işlemci zaten en fazla 85 derece isinabilirdi sınırı vardı. Sürekli 70 derecelere gezerdi oyunlarda. Buna rağmen 3 ayda macun puf olmuştu.
evet galiba biraz hızlı buharlaşıyor :D

Muddi

80+ Bronze
En iyisi para verince sağlam macun alacaksın benjm gibi en az 3 yil kafa rahat. Herkese her kulvarda söylüyorum abi. Söylemeye de devam edecegim. Bir mal iyi olabilir ama uzun süre etkisi yoksa hiçbir anlamı yoktur. Ben 2 yıldır alseye t9+ 13.5w/mk kullaniyorum. Efsane bisi boşta 33-35 derece fan devri de 800-900rpm düşün.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
hayır yarın tekrar takıcağım
Nasıl yani? İşlemci soğutucusunu söküp üzerindeki macunu temizleyip tekrar takmadınız mı? Macunu nasıl yenilediniz o zaman?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,865
Üyeler
163,229
Son üye
balikci
Top Bottom