Yardım İşlemci değişimi sonrası Sisteme elektrik gelmiyor

pc ustasi1

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,341
Beyler eski işlemcim yere düşmüştü bir kaç teli yamulmuştu düzelttim sisteme taktım çalışıyorsa satacaktım . Taktım power kablosunu ve hdmi'ı taktım sistem hiç bir şekilde sistem tepki vermiyor sizce nereden kaynaklanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler eski işlemcim yere düşmüştü bir kaç teli yamulmuştu düzelttim sisteme taktım çalışıyorsa satacaktım . Taktım power kablosunu ve hdmi'ı taktım sistem hiç bir şekilde sistem tepki vermiyor sizce nereden kaynaklanıyor
@DonanımFikir Abi biliyosan bir yardımcı olur musun ya

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@DonanımFikir Abi biliyosan bir yardımcı olur musun ya
Pinleri düzeltiysen büyük ihtimal çalışıır.
Bende de benzer sorun olmuştu zamanında, işlemcideki pinler tam ve anakarta oturmalı.

Pinleri düzeltiysen büyük ihtimal çalışıır.
Bende de benzer sorun olmuştu zamanında, işlemcideki pinler tam ve anakarta oturmalı.
Şuan tekrar taktım herşeyin ışığı geldi ancak ekran yok (İşlemci APU anakarta bağladım kabloyu
)

Şuan tekrar taktım herşeyin ışığı geldi ancak ekran yok (İşlemci APU anakarta bağladım kabloyu
)
Dediğim gibi işlemcinin pinlerini düzeltmelisin, düzelttiğin ve kırık pin yok ise o zaman büyük sorun.
Bende de öyle olmuştu işlemci bozulduğunda.

Dediğim gibi işlemcinin pinlerini düzeltmelisin, düzelttiğin ve kırık pin yok ise o zaman büyük sorun.
Bende de öyle olmuştu işlemci bozulduğunda.
İşlemcide mi büyük sorun pc'demi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,153
Üyeler
186,025
Son üye
Zapkinus55
Geri