Neler Yeni

İşlemci den kısmak mı ekran kartındanmı kısmak gerek

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Keloğlan 🆚sinek
7800 xt ile 7500 f mi yoksa 7700 xt ile 9700x mi oynanacak oyunlar : bf1 pubg bilgisayar versiyonu valorant fortine karar veremedim yardımcı olur musunuz

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umut
7800 xt ile 7500 f mi yoksa 7700 xt ile 9700x mi oynanacak oyunlar : bf1 pubg bilgisayar versiyonu valorant fortine karar veremedim yardımcı olur musunuz
hayırlı akşamlar eğer ileride geliştirme yapıcaksaniz 7500f mantıklı olur yapmicam diyorsanız 9700x

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Keloğlan 🆚sinek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayırlı akşamlar eğer ileride geliştirme yapıcaksaniz 7500f mantıklı olur yapmicam diyorsanız 9700x
Uzun bi süre yapmam en az am6 soketten 1 bilemedim 2 sene sonra geliştirme yapmayı düşünüyorum

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umut
Uzun bi süre yapmam en az am6 soketten 1 bilemedim 2 sene sonra geliştirme yapmayı düşünüyorum
o zaman 9700x alabilirsiniz ama ekran kartlarının karşılaştırmasının yapıldığı incelemelere bakabilirsiniz zaten 7500f de alsanız üzmeden götürür

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Keloğlan 🆚sinek
fps oyunları yazmıssınız islemciye agırlık verin bence
Bende öyle düşündüm ama kararsız kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman 9700x alabilirsiniz ama ekran kartlarının karşılaştırmasının yapıldığı incelemelere bakabilirsiniz zaten 7500f de alsanız üzmeden götürür
Ama takacağım işlemci ye kule tipi takacam sıvı soğutucu düşünmüyorum 7800x3d üstüne çıkmadığım sürece sıvı soğutucu kullanmam

fps oyunları yazmıssınız islemciye agırlık verin bence
Fps e önem veriyorum hikaye oyunları pek oynamıyorum fps oyunları daha çok ilgimi çekiyor belki ilerde call of duty oynarım

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umut
Bende öyle düşündüm ama kararsız kaldım

Ama takacağım işlemci ye kule tipi takacam sıvı soğutucu düşünmüyorum 7800x3d üstüne çıkmadığım sürece sıvı soğutucu kullanmam
hocam zaten 7500f o kadar ısınan bir işlemci değil güzel bir kule tipi gayet yeterli olur

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Keloğlan 🆚sinek
hocam zaten 7500f o kadar ısınan bir işlemci değil güzel bir kule tipi gayet yeterli olur
Şimdi 7800 xt mi yoksa 9700x mi aralarında pek bi fiyat farkı yok hangi daha çok fark yaratacaksa onu alma taraftarıyım

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umut
eğer sürekli FPS oyunları oynicaksanız ekran kartından kısın

Şimdi 7800 xt mi yoksa 9700x mi aralarında pek bi fiyat farkı yok hangi daha çok fark yaratacaksa onu alma taraftarıyım
hocam sürekli FPS oyunları oynayacak iseniz ekran kartını 7700xt işlemciyi 9700x yapabilirsiniz

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Keloğlan 🆚sinek

hocam sürekli FPS oyunları oynayacak iseniz ekran kartını 7700xt işlemciyi 9700x yapabilirsiniz
Hikâye oyunların ın çoğu dil den dolayı anlamıyorum bide pahalı oluyolar genellikle günde 8-9 saat fps oyunları oynayan birisiyim ama bilgisayar da bu durum nası olur bilmiyorum

Ama hikaye oyunları çok oynamıyorum çünkü hem pahalı hem dil sıkıntısı var bide sıkılıyom hikaye oyunlarında

Bazılarının dilleri Türkçe olmuyo napcağımı bilmiyorum sonra sıkılıp çıkıyom

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umut
Hikâye oyunların ın çoğu dil den dolayı anlamıyorum bide pahalı oluyolar genellikle günde 8-9 saat fps oyunları oynayan birisiyim ama bilgisayar da bu durum nası olur bilmiyorum

Ama hikaye oyunları çok oynamıyorum çünkü hem pahalı hem dil sıkıntısı var bide sıkılıyom hikaye oyunlarında

Bazılarının dilleri Türkçe olmuyo napcağımı bilmiyorum sonra sıkılıp çıkıyom
genellikle yama yapıyorlar bildiğim kadarıyla da pek bilgim yok o konuda her oyunda oluyor mu bilmiyorum

Kule tipi yeter mi
en sağlıklısı 360mm bir sıvı soğutma olabilir

Top Bottom