o zaman kafanıza hangisi yatarsa onu alınRenk takıntım yok
o zaman kafanıza hangisi yatarsa onu alınRenk takıntım yok
7700 xt li bi sistem var ama saat başı fiyatı artıyo bide sinerj* denhazır sistemler bazen indirime girebiliyor o zaman almak daha mantıklı olur
birleştirme konusu basit bir işlem tanıdık bir bilgisayarcı varsa toplayabilir yada siz kendiniz video izleyerek de yapabilirsiniz vidalama işlemleri ve kablolama işlemlerinden ibaret geri kalan her şeyin yerleri belli zatenŞimdi ben tek tek toplasam çok daha kaliteli olur ama birleştirme konusunda sıkıntı yasarmıyım
Ondan 7700 xt li sistem arıyomo zaman kafanıza hangisi yatarsa onu alın
ne kadar şuan sistem7700 xt li bi sistem var ama saat başı fiyatı artıyo bide sinerj* den
Kaç yılda bir bakım yapmak gerekiyo kendim yapabilirmiyim bakımlarınıbirleştirme konusu basit bir işlem tanıdık bir bilgisayarcı varsa toplayabilir yada siz kendiniz video izleyerek de yapabilirsiniz vidalama işlemleri ve kablolama işlemlerinden ibaret geri kalan her şeyin yerleri belli zaten
Bakim 1 dkne kadar şuan sistem
35 de 36 olabilir birkaç saatene kadar şuan sistem
2-3 saat önce 34 müydu neydi bi baktım artmış fiyatıne kadar şuan sistem
evet yapılabilir soğutucuyu dikkatli bir şekilde çıkarıp termal macun işlemini yapabilirsiniz tozlanma varsa da ufak bir fön makinası ilede temizleyebilirsiniz isterseniz her 6 ay da bir yada 1 senede bir yapabilirsiniz ama 6 ay da bir daha iyi olurKaç yılda bir bakım yapmak gerekiyo kendim yapabilirmiyim bakımlarını
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakim 1 dk
35 de 36 olabilir birkaç saate
hocam bütçeniz ne kadar acabaKaç yılda bir bakım yapmak gerekiyo kendim yapabilirmiyim bakımlarını
Bakim 1 dk
35 de 36 olabilir birkaç saate
2-3 saat önce 34 müydu neydi bi baktım artmış fiyatı
her şey içinde toplam 70-75 bin kısacaevet yapılabilir soğutucuyu dikkatli bir şekilde çıkarıp termal macun işlemini yapabilirsiniz tozlanma varsa da ufak bir fön makinası ilede temizleyebilirsiniz isterseniz her 6 ay da bir yada 1 senede bir yapabilirsiniz ama 6 ay da bir daha iyi olur
hocam bütçeniz ne kadar acaba
Yazdığım oyunları 5-7 yıl arası rahat açacak bi sistemevet yapılabilir soğutucuyu dikkatli bir şekilde çıkarıp termal macun işlemini yapabilirsiniz tozlanma varsa da ufak bir fön makinası ilede temizleyebilirsiniz isterseniz her 6 ay da bir yada 1 senede bir yapabilirsiniz ama 6 ay da bir daha iyi olur
hocam bütçeniz ne kadar acaba
attığım sistem işinizi görür hocam isterseniz de kendiniz toplayabilirsiniztoplam bütçe 70-75 bin
her şey içinde toplam 70-75 bin kısaca
Yazdığım oyunları 5-7 yıl arası rahat açacak bi sistem
Teşekkür ederim hocam elinize sağlıkişlemci: Ryzen 7 9700X
ekran kartı: Sapphire RX 7700 XT Pure Frostpunk
anakart: MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi
kasa: NZXT H6 Flow
ram: Patriot Viper Venom 32 GB
ssd: Kingston NV3 1tb
psu: DeepCool PK750D
soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE
hocam şöyle bir şey yaptım toplam 54.605 TL yapıyor isterseniz sizde araştırıp kendiniz bir şey toplayabilirsiniz
attığım sistem işinizi görür hocam isterseniz de kendiniz toplayabilirsiniz
sağ olun bu arada kasaya fan almak istersenizTeşekkür ederim hocam elinize sağlık
Kasada yer sıkıntısı yaşanmaz demisağ olun bu arada kasaya fan almak isterseniz
![]()
Thermalright TL-C12RW-S V2 ARGB 120mm Beyaz Kasa Fanı
Bilgisayarınız için ideal bir soğutma fanı olan bu ürün, bileşenlerinizi serin tutmak için düşük ve orta hızlarda optimum hava akışı sağlamak üzere ters rüzgar yönüyle tasarlanmıştır. TL-C12RW-S V2…www.gaming.gen.tr
üç tane alırsanız alt tarafa yerleştirin içerdeki havayı dışarı atar
Bunları koyarken macun sürmeye gerek yok demisağ olun bu arada kasaya fan almak isterseniz
![]()
Thermalright TL-C12RW-S V2 ARGB 120mm Beyaz Kasa Fanı
Bilgisayarınız için ideal bir soğutma fanı olan bu ürün, bileşenlerinizi serin tutmak için düşük ve orta hızlarda optimum hava akışı sağlamak üzere ters rüzgar yönüyle tasarlanmıştır. TL-C12RW-S V2…www.gaming.gen.tr
üç tane alırsanız alt tarafa yerleştirin içerdeki havayı dışarı atar
hayır hocam yer sıkıntısı yaşanmaz zaten yerleri belli oralara koyacaksınız ve hayır macun sürmeye gerek yokKasada yer sıkıntısı yaşanmaz demi
Bunları koyarken macun sürmeye gerek yok demi