Neler Yeni

İşlemci den kısmak mı ekran kartındanmı kısmak gerek

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Keloğlan 🆚sinek
işlemci: Ryzen 7 9700X
ekran kartı: Sapphire RX 7700 XT Pure Frostpunk
anakart: MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi
kasa: NZXT H6 Flow
ram: Patriot Viper Venom 32 GB
ssd: Kingston NV3 1tb
psu: DeepCool PK750D
soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE

hocam şöyle bir şey yaptım toplam 54.605 TL yapıyor isterseniz sizde araştırıp kendiniz bir şey toplayabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

attığım sistem işinizi görür hocam isterseniz de kendiniz toplayabilirsiniz
2 bin TL farkla 9000 serisini yapsak 9070 xt yükseltmesi için mantıklı olurmu ileride

hayır hocam yer sıkıntısı yaşanmaz zaten yerleri belli oralara koyacaksınız ve hayır macun sürmeye gerek yok
Çünkü yanlışbilmiyorsam 9000 serisi ekran kartı sadece amd tarafında 9000 serisi işlemci de çalışıyormuş galiba tamda emin değilim ama

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umut
2 bin TL farkla 9000 serisini yapsak 9070 xt yükseltmesi için mantıklı olurmu ileride
şuanda daha bir şey denmez o kartlar ile ilgili sanırsam 8 Mart'ta ambargo kalkacak o zaman karar verilebilir

Çünkü yanlışbilmiyorsam 9000 serisi ekran kartı sadece amd tarafında 9000 serisi işlemci de çalışıyormuş galiba tamda emin değilim ama
bende tam bilmiyorum yeni yeni videoları çıkıyor dediğim gibi ambargo kalktıktan sonra belli olacak her şey

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Keloğlan 🆚sinek
şuanda daha bir şey denmez o kartlar ile ilgili sanırsam 8 Mart'ta ambargo kalkacak o zaman karar verilebilir
Bugün lansmanında 9000 serisi hakkında bişeyler gördüm ama Türkçe olmadığından anlamadım ne dediklerini ondan emin değilim aralarındada 2 bin fark varya ondan

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umut
Bugün lansmanında 9000 serisi hakkında bişeyler gördüm ama Türkçe olmadığından anlamadım ne dediklerini ondan emin değilim aralarındada 2 bin fark varya ondan
evet çok ucuz çıkıyor lansmanında tasarımı falan konuşulmuştur büyük ihtimalle eğer aceleniz yoksa inceleme videolarını bekleyin derim

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Keloğlan 🆚sinek

bende tam bilmiyorum yeni yeni videoları çıkıyor dediğim gibi ambargo kalktıktan sonra belli olacak her şey
Eğer açiklandıgı fiyattan gelirse türkiye ye ( gelmezde) neyse gelirse 9070 xt de düşünülebilir 5070 ti gücündeymiş sonuçta yaklaşık olarak

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umut
Eğer açiklandıgı fiyattan gelirse türkiye ye ( gelmezde) neyse gelirse 9070 xt de düşünülebilir 5070 ti gücündeymiş sonuçta yaklaşık olarak
bence ondan da yüksek olucak bir de Türkiye fiyatı düşük olabilir çünkü pazarlara dağıtacak mış kartı yani çoğu satıcıda olucak

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Keloğlan 🆚sinek
evet çok ucuz çıkıyor lansmanında tasarımı falan konuşulmuştur büyük ihtimalle eğer aceleniz yoksa inceleme videolarını bekleyin derim
Acelem yokta şimdiden hazırlık yapıyorum çünkü bi süre yenilemicem yenilerkende masraf katlanmasın fiyatı o dediği fiyattan gelirse 9000 serisi olabilir kule tipi bu sistem i soğutabilcekmi

bence ondan da yüksek olucak bir de Türkiye fiyatı düşük olabilir çünkü pazarlara dağıtacak mış kartı yani çoğu satıcıda olucak
Ozmn fiyatlar katlanmaz ve 25-30 k bilemedim 32 k bandında olursa 9000 serisi olur bence sistemde

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umut
Acelem yokta şimdiden hazırlık yapıyorum çünkü bi süre yenilemicem yenilerkende masraf katlanmasın fiyatı o dediği fiyattan gelirse 9000 serisi olabilir kule tipi bu sistem i soğutabilcekmi

Ozmn fiyatlar katlanmaz ve 25-30 k bilemedim 32 k bandında olursa 9000 serisi olur bence sistemde
soğutucunuz işlemciniz için uygun hocam

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Keloğlan 🆚sinek
De benim çok ekran kartı ile işim yokda ilerde fikrim değişir belki hazırda bulunsun

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Keloğlan 🆚sinek
bende öyle düşünüyorum ileride oyunlar indirime girince almak istersiniz
Bencede ama şimdiki fiyatları ile almam ama yüzde 50 olur 80 olur 65 fln olur alır koyarım köşeye bi ara oynarım belli olmaz indirime bağlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,063,279
Üyeler
168,913
Son üye
tyhjnmkj987
Top Bottom