Neler Yeni

İşlemci den kısmak mantıklı mı

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Ben uzun ömürlü olsun istiyorum güzel hikaye oyunları varsa yazabilirsiniz Türkçe
Mesaj otomatik birleştirildi:

540 hz değil 240 hz qhd
O zaman 9700X ve 7900XT çok iyi tercih olacaktır. hikayeli oyun olarak Cyberpunk 2077 deli gibi oynuyorum gerçekten çok beğeniyorum tavsiye ederim onun dışında TWD telltale series başladım baya güzel gidiyor @Sansar Salvo müdavimidir her türlü konuda yardımcı olur onun dışında fallout serisi bitirdim baya iyi oyunları var onlara bakabilirsin batman arkham night oynadım onuda tavsiye ederim detroit become human oynadım çok iyi bir hikayesi var onuda tavsiye ederim.Başka arkadaşlarında tavsiye edebileceği oyunlar vardır ben oynadığım ve beğendiklerimden önerdim :)

Ben uzun ömürlü olsun istiyorum güzel hikaye oyunları varsa yazabilirsiniz Türkçe

540 hz değil 240 hz qhd

7800 xt Nitro+ mı yoksa 7900 xt pulse mı
7900XT pulse

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Keloğlan 🆚sinek
O zaman 9700X ve 7900XT çok iyi tercih olacaktır. hikayeli oyun olarak Cyberpunk 2077 deli gibi oynuyorum gerçekten çok beğeniyorum tavsiye ederim onun dışında TWD telltale series başladım baya güzel gidiyor @Sansar Salvo müdavimidir her türlü konuda yardımcı olur onun dışında fallout serisi bitirdim baya iyi oyunları var onlara bakabilirsin batman arkham night oynadım onuda tavsiye ederim detroit become human oynadım çok iyi bir hikayesi var onuda tavsiye ederim.Başka arkadaşlarında tavsiye edebileceği oyunlar vardır ben oynadığım ve beğendiklerimden önerdim :)

7900XT pulse
Öteki konuda da 9800x3d vazgeçme deniliyo bilemedim

7900XT pulse
bro x3d alıcak paran varsa x3d den şaşma 9700x alacağıma gider 7800x3d alırım gene x3d alırım öyle bir illet bu bir kere kullandın mı diğer işlemcilere yanaşasın gelmiyor :kekw:
Bilemedim şimdi hangisi

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Hüseyin Mert Görgel

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Fettah Özalp
@Sansar Salvo müdavimidir her türlü konuda yardımcı olur
Ulan bugün hiç bir konu hakkında gurur duyacağımı beklemezdim ha cansın :D Onun dışında Rdr2, the wolf among us, road96, the last of da oynanabilir.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Hüseyin Mert Görgel

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Keloğlan 🆚sinek
En mantıklı seçenek bu olur.
Bu nasıldır bumu lg mi

Hem hikaye hem fps de oynayabilirim ozmn

Lg ile arasında 2 bin fark var gigabyte ınki daha ucuz

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Hüseyin Mert Görgel

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Gigabyte alayım ozmn sistem ın bu güncellenmiş hali kaç yıl dayanır
Bu halde 6-7 yıl rahat götürür GTA6 gelsin onu bile ultrada zorlanmadan açarsın

Gigabyte alayım ozmn sistem ın bu güncellenmiş hali kaç yıl dayanır
Eğer bakmak isterseniz burada 9070/9070 XT ile uyumlu detaylı AM5 toplama rehberi yaptım en altta örnek sistemlerde ekledim eğer 9070 XT güzel fiyattan gelirse 9700XT yerine ondan almanızı tavsiye ederim diğer türlü 7900XT alıp arkanıza yaslanabilirsiniz

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Keloğlan 🆚sinek

7900XT pulse
Güzel rehber olmuş

Bu halde 6-7 yıl rahat götürür GTA6 gelsin onu bile ultrada zorlanmadan açarsın

Eğer bakmak isterseniz burada 9070/9070 XT ile uyumlu detaylı AM5 toplama rehberi yaptım en altta örnek sistemlerde ekledim eğer 9070 XT güzel fiyattan gelirse 9700XT yerine ondan almanızı tavsiye ederim diğer türlü 7900XT alıp arkanıza yaslanabilirsiniz
Ellerine sağlık

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
efe araci
İşlemci tabanlı oyunlar oynuyorum işlemci den kısıp ekran kartına vermek mi işlemci den kısmamak mı yoksa kısıp artan parayı köşeye koymak mı kararsız kaldım yardımcı olur musunuz
genel olarak mantıklı değil seçilen parçalara göre değişir.

Top Bottom