Acaba sensörlerde bozukluk olabilirmi ondan dolayi hep en yuksekte calisiyor olabilirmi255 derece ne yahu anakart erimesi lazım şuan
Bi deniyimDostum BIOS ayarlarında büyük sıkıntı var işlemcin tost olmadan BIOS'u sıfırla. Sistemin elektriğini kesip BIOS pilini çıkarıp 30 saniye bekle daha sonra tekrar tak BIOS sıfırlanmış olacak RAM ayarlarını vs. yap.
Sensörler bozuk olabilir çünkü 225 derecede sistemin hiçbir parçası çalışmaz. Dediklerimi uygulayın.Acaba sensörlerde bozukluk olabilirmi ondan dolayi hep en yuksekte calisiyor olabilirmi
Hangi program o yanlış istatistik 200° yanar o anakartArkadaşlar bu sıcaklık 255 derece yaziyor ama normalmidir anlamadim bide fan hizlarini ayarlamada yardiminiz lazim
Bios pili nerde acaba göremwdim ama anakart msi 970 gamingDostum BIOS ayarlarında büyük sıkıntı var işlemcin tost olmadan BIOS'u sıfırla. Sistemin elektriğini kesip BIOS pilini çıkarıp 30 saniye bekle daha sonra tekrar tak BIOS sıfırlanmış olacak RAM ayarlarını vs. yap.
Ekran kartının hemen altında.Bios pili nerde acaba göremwdim ama anakart msi 970 gaming
Ekran kartini cokartmam gerekicdk galiba bide bu slow mode nedirEkran kartının hemen altında.