Neler Yeni

İşlemci derecesi normal mi?

Lykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Utku istek
Ekran kartının hemen altında.
Ben bu bios pilini ciksrtamsdim daha goremedim bile baska bir cozumu yok mudur yada kullanmaya dsvam etsem 3 gun once bakmistim yine ayniydi bu derece onemsemedim 3 gundur boyle kullandim

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Ben bu bios pilini ciksrtamsdim daha goremedim bile baska bir cozumu yok mudur yada kullanmaya dsvam etsem 3 gun once bakmistim yine ayniydi bu derece onemsemedim 3 gundur boyle kullandim
Adsız.png

Hocam pil işaretlediğim yerde. Kart sizinkiyle aynı.

xAhmetBilgin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ahmet Bilgin
hatali bilgidir kesinlikle hardware monitör programını indirip bakınız

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Ekran kwrtini nasil cikartabilirim
Resimde kartın takıldığı yuvanın orada sağda tırnak var onu kaldır kart vida ile bağlıysa vidayıda sök kartı çek gelecektir. Yapamayacaksan hiç uğraşma aksi takdirde kartı bozabilirsin sorumluluk kabul etmiyorum. Anakartın garantisi varsa garantiye gönder.

Lykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Utku istek
Resimde kartın takıldığı yuvanın orada sağda tırnak var onu kaldır kart vida ile bağlıysa vidayıda sök kartı çek gelecektir. Yapamayacaksan hiç uğraşma aksi takdirde kartı bozabilirsin sorumluluk kabul etmiyorum. Anakartın garantisi varsa garantiye gönder.
Tamam tamam ciwkrip taktim bios pilinide ciksrttim 30 saniye bekledim yaklasik calistirdim pcyi ama hayla 255 derece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,862
Üyeler
162,741
Son üye
Melich_128
Top Bottom