- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios menüsüHan
Hangi program o yanlış istatistik 200° yanar o anakart
Bios menüsüHan
Hangi program o yanlış istatistik 200° yanar o anakart
Ben bu bios pilini ciksrtamsdim daha goremedim bile baska bir cozumu yok mudur yada kullanmaya dsvam etsem 3 gun once bakmistim yine ayniydi bu derece onemsemedim 3 gundur boyle kullandimEkran kartının hemen altında.
Alıntıyı görüntüleBen bu bios pilini ciksrtamsdim daha goremedim bile baska bir cozumu yok mudur yada kullanmaya dsvam etsem 3 gun once bakmistim yine ayniydi bu derece onemsemedim 3 gundur boyle kullandim
Ben bu bios pilini ciksrtamsdim daha goremedim bile baska bir cozumu yok mudur yada kullanmaya dsvam etsem 3 gun once bakmistim yine ayniydi bu derece onemsemedim 3 gundur boyle kullandim
Ekran kwrtini nasil cikartabilirimAlıntıyı görüntüle
Hocam pil işaretlediğim yerde. Kart sizinkiyle aynı.
Hallettim ciksrip takt mAlıntıyı görüntüle
Hocam pil işaretlediğim yerde. Kart sizinkiyle aynı.
Resimde kartın takıldığı yuvanın orada sağda tırnak var onu kaldır kart vida ile bağlıysa vidayıda sök kartı çek gelecektir. Yapamayacaksan hiç uğraşma aksi takdirde kartı bozabilirsin sorumluluk kabul etmiyorum. Anakartın garantisi varsa garantiye gönder.Ekran kwrtini nasil cikartabilirim
Tekrar sıcaklıklara bakın hocam. Bide elinizle kasaya bakın sıcak mı soğuk mu diye? Eğer anakartınızın garantisi varsa hemen gönderin.Hallettim ciksrip takt m
Tamam tamam ciwkrip taktim bios pilinide ciksrttim 30 saniye bekledim yaklasik calistirdim pcyi ama hayla 255 dereceResimde kartın takıldığı yuvanın orada sağda tırnak var onu kaldır kart vida ile bağlıysa vidayıda sök kartı çek gelecektir. Yapamayacaksan hiç uğraşma aksi takdirde kartı bozabilirsin sorumluluk kabul etmiyorum. Anakartın garantisi varsa garantiye gönder.
Anakartınızın sıcaklık sensörlerinde sorun var. Anakartınızı garantiye gönderin.Tamam tamam ciwkrip taktim bios pilinide ciksrttim 30 saniye bekledim yaklasik calistirdim pcyi ama hayla 255 derece
Tamamdir peki suanda bu sekilde calistirsam bi sikinti oluemuAnakartınızın sıcaklık sensörlerinde sorun var. Anakartınızı garantiye gönderin.
Acaba sensorler acikta biryerdeyse tozlanmis olabilirmi 1 yildir temizlnmediAnakartınızın sıcaklık sensörlerinde sorun var. Anakartınızı garantiye gönderin.