Sıcaklıklari gösteriyor hoş program indirinBeyler işlemcim ryzen 5 3600 bunu indirdim de ne olacak anlamadım bu doğrumu ? indirdim de Alıntıyı görüntüle
@crazyreign engin abi bu konularda en bilgili insandır anakartlari ezbere bilirreis chipset olayı varmış onu nasıl yapacağım ben onu arıyorum ve anakartın güncel olup olmadığını nereden anlayabilirim
Mesaj attım da aktif değil bir türlü çözemedim şu olayı ve pc pazen oyundan atıyor delirecem@crazyreign engin abi bu konularda en bilgili insandır anakartlari ezbere bilir
Sisteminiz tam nedir oyundan atma sebebi yazılımsal dırMesaj attım da aktif değil bir türlü çözemedim şu olayı ve PC pazen oyundan atıyor delirecem
Cidden şaşırdım yarın herkes uyanır yeni konu açsan seni takipteyim beni etiketlersen mutlu olurumDA3 Şaşırdın değil mi
mutlaka etiketleyeceğim bu arada bios sürümüne baktım benimki 2019 sürümü ondan kaynaklı olabilir mi galiba sorunu çözeceğizCidden şaşırdım yarın herkes uyanır yeni konu açsan seni takipteyim beni etiketlersen mutlu olurum
reis bios sürümü 2019 daki sürüm ya ben nasıl görmemişim belkide o yüzden oyunlar öyle oluyor çok sağol hemen f51 sürümü var onu yüklüyorumŞurdansırasıyla
Chipset
Am4 socket
B450
Yap sonra submit de sonra çıkan şeyin ss inş at
Tamamdır hadi kolay gelsinmutlaka etiketleyeceğim bu arada bios sürümüne baktım benimki 2019 sürümü ondan kaynaklı olabilir mi galiba sorunu çözeceğiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis bios sürümü 2019 daki sürüm ya ben nasıl görmemişim belkide o yüzden oyunlar öyle oluyor çok sağol hemen f51 sürümü var onu yüklüyorum