hayır masaüstü 5070 ve r5 7600 var hava soğutma var
Onun driveri yüklü mühayır masaüstü 5070 ve r5 7600 var hava soğutma var
bios ayarlarından kapatman lazımhayır masaüstü 5070 ve r5 7600 var hava soğutma var
kapatmayı biliyorum zaten kapatsam mantıklı olurmu bide pc çok ısınıyor ya bencebios ayarlarından kapatman lazım
ben 9070 xt kullanıyorum geçende igpu kapatayım dedim oyunlarda çökmeye başladı o yüzden autoda bıraktımkapatmayı biliyorum zaten kapatsam mantıklı olurmu bide pc çok ısınıyor ya bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
değerler böyle sizce yüksek değilmi sadece valorant oynadım yani ortalam 85 derece işlemci çok bence anlamadım ki
85 valorant için çok soğutucunun düzgün montelendiğinden emin misinizkapatmayı biliyorum zaten kapatsam mantıklı olurmu bide pc çok ısınıyor ya bence
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
değerler böyle sizce yüksek değilmi sadece valorant oynadım yani ortalam 85 derece işlemci çok bence anlamadım ki
bildiğim kadar evet dizgün yaniiben 9070 xt kullanıyorum geçende igpu kapatayım dedim oyunlarda çökmeye başladı o yüzden autoda bıraktım
85 valorant için çok soğutucunun düzgün montelendiğinden emin misiniz
ters takma şansım yok zatenben 9070 xt kullanıyorum geçende igpu kapatayım dedim oyunlarda çökmeye başladı o yüzden autoda bıraktım
85 valorant için çok soğutucunun düzgün montelendiğinden emin misiniz