İşlemci ısı sorunu acil yardım

Reaksiyon skoru
3
Ryzen 7 7700x İşlemci çok ısınıyor oyunda furmark testinde 95 dereceye çıkıyor diye garantiye gönderdim fakat bir sorun tespit edilmemiştir diyorlar sorun nedir nerdedir acil bilgilendirirmisiniz

Ryzen 7 7700x İşlemci çok ısınıyor oyunda furmark testinde 95 dereceye çıkıyor diye garantiye gönderdim fakat bir sorun tespit edilmemiştir diyorlar sorun nedir nerdedir acil bilgilendirirmisiniz
Soğutucun ne

Phantom spirit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Corsair h150i elite capellix soğutucu kullanıyordum ısınıyor diye değiştim yine aynı

Sorunu nedir

Son düzenleme:
bilginiz var mı bu konuda sorun nedir

Phantom spirit

Corsair h150i elite capellix soğutucu kullanıyordum ısınıyor diye değiştim yine aynı

Sorunu nedir
Bi dk nasil Yani

360MM'lik Sivi Sogutma'nin islemciyi sogutmaya yetmedigini dusundunuz ve gidip Phatom Sprit mi aldiniz ???? What ?

(yada yanlis veya eksik mi yazdiniz ?)

Evet işlemci gala ısınıyordu . Yine buraya Sorduğum da phantom spirit te yeterli olacaktır dediler . Ne yapabilirim sorun için

Evet işlemci gala ısınıyordu . Yine buraya Sorduğum da phantom spirit te yeterli olacaktır dediler . Ne yapabilirim sorun için
Neyse Islemciye gelecek olursak emin degilim ama AMD Ile alakali olabilir cunku benimkide asiri isinmaya basladi ama tabi ben AMD Wraith Prism Kullaniyorum Yani kaliteli bir Sogutucu Degil ama yinede Oncesine Gore Cok Daha Fazla Isiniyor

Undervolt Yapmayi Dene Once baya Dusuruyor Sicakligi ve fps dususu olmuyor hatta fps artisi bile olaibliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,702
Üyeler
183,880
Son üye
Ranforth
Geri