Dostlar öncelikle herkese merhaba. Ben geçtiğimiz hafta bir sistem dizdim. Bu hafta birkaç oyunla ve testlerle sistemi test etmek istedim. Sistemimde;
Msi Pro A620M-E anakart,
Amd Ryzen 5 7600 işlemci (Stok soğutuculu),
Msi Geforce RTX 4060 Ti 16GB ekran kartı,,
Kingston 1TB SSD,
GSKILL 32GB (16x2) Ram bulunuyor.
Kasa ise MSI Mag Pano M100R
Bu sistemi CS2'de en yüksek ayarlarda test ettim ki oyun da bu ayarları öneriyordu ilk açtığımda. FPS olarak 170-190 arası gidip geldi. Birkaç ayar düşürmeyle FPS'i 250 bandına çıkarabildim. Ancak işlemcinin ısısını Afterburner'dan takip ettiğimde 90-95 derecelerine çıktığını gördüm ve bu da biraz endişelendirdi. Cinebench testine soktuğumda 85 derecede sabit kaldı. Yük altında değilken 55-65 arası seyrediyor. Stok soğutucunun etkili olmadığını biliyorum ve önümüzdeki ay sıvı soğutucu alma niyetindeyim ancak yine de bu değerler fazla değil mi? Yoksa Ryzen 5 7600 için normal midir?
Bilgisi olan dostlar aydınlatırsa sevinirim,
Sevgiler
Msi Pro A620M-E anakart,
Amd Ryzen 5 7600 işlemci (Stok soğutuculu),
Msi Geforce RTX 4060 Ti 16GB ekran kartı,,
Kingston 1TB SSD,
GSKILL 32GB (16x2) Ram bulunuyor.
Kasa ise MSI Mag Pano M100R
Bu sistemi CS2'de en yüksek ayarlarda test ettim ki oyun da bu ayarları öneriyordu ilk açtığımda. FPS olarak 170-190 arası gidip geldi. Birkaç ayar düşürmeyle FPS'i 250 bandına çıkarabildim. Ancak işlemcinin ısısını Afterburner'dan takip ettiğimde 90-95 derecelerine çıktığını gördüm ve bu da biraz endişelendirdi. Cinebench testine soktuğumda 85 derecede sabit kaldı. Yük altında değilken 55-65 arası seyrediyor. Stok soğutucunun etkili olmadığını biliyorum ve önümüzdeki ay sıvı soğutucu alma niyetindeyim ancak yine de bu değerler fazla değil mi? Yoksa Ryzen 5 7600 için normal midir?
Bilgisi olan dostlar aydınlatırsa sevinirim,
Sevgiler