- Reaksiyon skoru
- 19
CPU’ya tıklar mısın en çok ne harcıyormuş görelim, arkada çok uygulama var, işlemcin ne? Bir sürü faktör var olabilir yani sorularımı cevapla ben de senin sorunu cevaplıyım.
işlemcim rx 2600 ayrıca lol chrome discord ve spotify açık sadeceCPU’ya tıklar mısın en çok ne harcıyormuş görelim, arkada çok uygulama var, işlemcin ne? Bir sürü faktör var olabilir yani sorularımı cevapla ben de senin sorunu cevaplıyım.
rx 2600İşlemcin ne? Sadece Chrome %69 kullanıyor, bu çok fazla.
R5 2600 dür oişlemcim rx 2600 ayrıca lol chrome discord ve spotify açık sadece
RX 2600? R5 2600 mü?işlemcim rx 2600 ayrıca lol chrome discord ve spotify açık sadece
rx yazmışım r5 olucaktı kafam karıştı xdişlemcim rx 2600 ayrıca lol chrome discord ve spotify açık sadece
Post automatically merged:
rx 2600
donanimarsivi.com
Chrome, işlemcinin %69'unu kullanıyor, bu Ryzen 5 2600 için büyük bir yüzde.
Google'u kapatıp açmayı dener misin?
Chrome ram katilidir. İstersen farklı bir tarayıcıya geçebilirsin, son dönemde Opera GX baya popüler oldu.Alıntıyı görüntüle
ayrıyetten sadece 1 sekme olmasına rağmen neden bu kadar çok bellek kullanıyor ?
Alıntıyı görüntüle
kapatıp açtığımda düzeldi gibi
chrome daha hızlı diye chrome kullanıyorumChrome ram katilidir. İstersen farklı bir tarayıcıya geçebilirsin, son dönemde Opera GX baya popüler oldu.
Kesin bir bilgim yok ancak bildiğim kadarıyla Google şu an pek de hızlı sayılmaz. Bunun hakkında ayrı bir konu açmanda fayda var.şuanlık cpu kullanımı normale döndü ama attığım ssdeki gibi çok fazla ram kullanıyor google bunu nasıl çözeceğim ?
chrome daha hızlı diye chrome kullanıyorum