ekran kartı kullanımıda yüzde 9 larda onu nasıl düzeltebilirimEğer ekran kartın kullanımın %100 ise hiç bir sorun yoktur. İşlemci ne kadar az kullanılırsa o kadar iyi, ekran kartı için de tam tersi geçerli.
Oyun içerisindeki anlık değerlere bakman gerekiyor. Oyundan çıkıp bir anda görev yöneticisine baksan bile ekran kartı kullanımı bir anda düşeceği için oyundayken ne kadar kullanıldığını göremezsin. Bunun için de MSI Afterburner uygulamasını kullanabilirsin.ekran kartı kullanımıda yüzde 9 larda onu nasıl düzeltebilirim
Fivemde ekran kartı kullanımı her zaman düşük olur.İşlemci konusunda ya sunucuda değilsiniz yada alt attığınız zaman kullanım düşüyor yoksa %11 olmazfivem oynuyorum dün hiçbir sorun yok iken bugün bilgisayarı açtığımda farkettimki işlemci kullanım oranları çok düşün ve fps im haliyle 10 u geçmiyor nasıl düzeltebilirim?
oyun içerisinde afterburner açılmıyor malesef bakamıyorum teamwiwer versem yardımcı olabilirmisin ?Oyun içerisindeki anlık değerlere bakman gerekiyor. Oyundan çıkıp bir anda görev yöneticisine baksan bile ekran kartı kullanımı bir anda düşeceği için oyundayken ne kadar kullanıldığını göremezsin. Bunun için de MSI Afterburner uygulamasını kullanabilirsin.
ryzen 5 3600 1050ti 8gb ramFivemde ekran kartı kullanımı her zaman düşük olur.İşlemci konusunda ya sunucuda değilsiniz yada alt attığınız zaman kullanım düşüyor yoksa %11 olmaz
sistem özelliklerin neler ?
malesefki oyun için fps çok düşük 10 u geçmiyor oynatmıyorBir süre bilgisayarda olamayacağım, maalesef
Eğer oyunda kasma yoksa ve işlemcin ekran kartına darboğaz yapmayan bir işlemci ise sorun yoktur, o şekilde kullanabilirsin.
Sürücüleri güncelledin mi ? Güncellediysen nasıl güncelledin ? Durum tüm oyunlarda bu şekilde mi ?
Oyun içi değerler lazım. Burada parçaların zorlanacağı bir durum yok zaten, dümdüz menü.
dostum menüde en az 800 fps alıyordum burda 70 ve masaüstünde dahil kasıyorOyun içi değerler lazım. Burada parçaların zorlanacağı bir durum yok zaten, dümdüz menü.
Bir de GTA 5 tarzı bir oyunda bakman daha sağlıklı olur.
Sürücüleri güncelledin mi ? Güncellediysen nasıl güncelledin ?dostum menüde en az 800 fps alıyordum burda 70 ve masaüstünde dahil kasıyor