Triangulum
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Anakartını da değiştir mutlakaRyzen 5 1600 alabilirsin fakat 12 nanometre olmasına dikkat et dostum 14nm alıp kazıklanma sakın
Anakartını da değiştir mutlakaRyzen 5 1600 alabilirsin fakat 12 nanometre olmasına dikkat et dostum 14nm alıp kazıklanma sakın
Anakartim desteklemiyor sanirimRyzen 5 1600 al rahatina bak derim![]()
Yeni sisteme mi geçiceksin?Bu am4 olan anakart piyasasi nedir
Oyle düşünüyorum ama şu an maddi acıdan mümkün değil o yüzden islemcı sordumYeni sisteme mi geçiceksin?
Okuamdan dalıyolar hocam.Takmayın bence anakart hariç yeni sisteme geçsin.Kardeş sistemine en iyi gidicek üstüne uyucak q9700 extreme edition en iyi işlemci bence r5 2600 falan diyenler olmuş anakartın eski uymuyor
Yeni sistem toplasam idarelik kaça patlar oyun oynatsin yeterBu sisteme yatırım yapmanı tavsiye etmem, çok eski bir sistem. Piyasadaki işlemciler anakart slotuna uymayacaktır muhtemelen.
Ben şuan patlıyorum sinirden.Şu ryzen diyenlere sinir oldum cidden adamda LGA775 var azıcık araştırın. Eğer microcode biliyorsan xeon x5460 alabilirsin eğer uğraşamam dersen intel core2quad q9650 alabilirsin en iyi işlemciler bunlardır LGA775 çipset için
Islemcime uyar değil miamd 3600x performansı iyi b450 ile mis gibi