M Mounhan 80+ Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 210 Dahası Reaksiyon skoru 52 İsim Ömer Yağız 2 Şubat 2021 #1 r5 1600af işlemci performans +sağlık testi yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
A alikaya46 80+ Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 39 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim ali kqya 2 Şubat 2021 #2 Mounhan yazmış: r5 1600af işlemci performans +sağlık testi yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... hocam bu siteyi kullanabilirsiniz programi indirip test edebilirsiniz Please click the green human to continue - UserBenchmark
Mounhan yazmış: r5 1600af işlemci performans +sağlık testi yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... hocam bu siteyi kullanabilirsiniz programi indirip test edebilirsiniz Please click the green human to continue - UserBenchmark
M Mounhan 80+ Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 210 Dahası Reaksiyon skoru 52 İsim Ömer Yağız 2 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 alikaya46 yazmış: hocam bu siteyi kullanabilirsiniz programi indirip test edebilirsiniz Please click the green human to continue - UserBenchmark Devamı için tıklayın... teşekkürler
alikaya46 yazmış: hocam bu siteyi kullanabilirsiniz programi indirip test edebilirsiniz Please click the green human to continue - UserBenchmark Devamı için tıklayın... teşekkürler