Muhammmet Yusuf
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Birde soğutmayaCpu modeline bağlı değişir cpunuz nedir?
i3 13100fCpu modeline bağlı değişir cpunuz nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde soğutmaya
pardon unutmuşum
Kasa ve Soğutman ne ve ne kadar süredir termal macun değiştirmedin?i3 13100f
pardon unutmuşum
i3 13100f rtx 3060 ti
pcyi alalı 1 ay oldu dahaKasa ve Soğutman ne ve ne kadar süredir termal macun değiştirmedin?
O zaman stok soğutucu falan kullanıyorsan normal. Havalar deli gibi sıcak bu aralar.pcyi alalı 1 ay oldu daha
kasa asus tuf gaming gt301Kasa ve Soğutman ne ve ne kadar süredir termal macun değiştirmedin?
ya cahilliğime verde şuan bende işlemci soğutucu felan yok anlamıyorum stok soğutucu neO zaman stok soğutucu falan kullanıyorsan normal. Havalar deli gibi sıcak bu aralar.
Attığınız fotoğrafa göre cpu kullanımı yüksek üstüne birde havalarda sıcak olunca stok soğutucya göre normal geldi banai3 13100f
pardon unutmuşum
i3 13100f rtx 3060 ti
Bilgisayarı aldıktan sonra işlemci için fan satın almadıysan işlemciyle birlikte verileni kullanıyorsundur.Buna stok fan denir...kasa asus tuf gaming gt301
ya cahilliğime verde şuan bende işlemci soğutucu felan yok anlamıyorum stok soğutucu ne
Eğer sistemi satın alırken herhangi bir soğutucu seçmediyseniz veya almadıysanız stok gelir. Kasanızda çok ferah bir kasa değil zaten, normal sayılır.kasa asus tuf gaming gt301
ya cahilliğime verde şuan bende işlemci soğutucu felan yok anlamıyorum stok soğutucu ne
anladım peki düşürmek için ne yapmam lazım sıvı soğutucu alsam düşer mi yada yüksek bi işlemci mi almalıyım ?Eğer sistemi satın alırken herhangi bir soğutucu seçmediyseniz veya almadıysanız stok gelir. Kasanızda çok ferah bir kasa değil zaten, normal sayılır.