dostum cpu 1 değil düz cpunun sıcaklığını seçicektin afternurner ayarlarını düzelt
Çok fazla. UnderVolt etmeniz lazım.
ve ayrıca 97 derece olan ekran kartı
97 derece yazmıyor %97 kullanılıyor yazıyor
Hocam galiba gözleriniz bozulma aşamasında
Ayrıca sıcaklık değerleriniz gayet iyi...
gpu 97 derece cpu değil
O kullanım değeri. Sıcaklığı en üstte yazıyor.
sistemi kendi elinizle mi topladınız yoksa toplanmış olarak mı aldınız soğutucu bloğun oturup oturmadığını kontrol edin ve siz monte ettiyseniz termal macun sürdünüz mü sürdüyseniz ne kadar sürdünüz bunu belirtirseniz bir fikirde bulunabiliriz ve şimdi farkettim ekran kartı kullanımınız %97 sıcaklığınız değil ekran kartı tam güçte çalışıyor yani sistemde bir sorun yok
Sıcaklık iyimiş gerek yok. Hiç bakmadım ilk başta.
CPU değil GPU yani ekrn kartı bir sorun yok
Konuda okumadan yazan proflar kızmaz ise herhangi bir sıkıntı yok değerlerinde.
Hangi çözünürlükte oynuyosun ve ayarlar yüksekmi düşükmüHahahahahah beyler kusura bakmayın ya çok cahilim karıştırmışım Peki oyundaki takılmaların sebebi ne olabilir?
16 GB RAM
2070 ekran kartı
işlemci ryzen 5 3600x
Sıcaklık değerlerin iyi gayet. Kullandığın kasa ve soğutucu nedir acaba ?Hahahahahah beyler kusura bakmayın ya çok cahilim karıştırmışım Peki oyundaki takılmaların sebebi ne olabilir?
16 GB RAM
2070 ekran kartı
işlemci ryzen 5 3600x
her şey gayet normal okumanızda sorun varsa attığım linkten randevu alabilirsiniz..Dostlar selamlar,
bugün yeni topladığım PC den APEX LEGENDS oynadım aşağıda görmüş olduğunuz değerleri gördüm. İşlemci sıcaklığı sizce neden bu kadar fazla? İşlemci RYZEN 5 3600x ayrıca oyunu oynarken takılmalar yaşıyorum..
Alıntıyı görüntüle
SSD nedir?Hahahahahah beyler kusura bakmayın ya çok cahilim karıştırmışım Peki oyundaki takılmaların sebebi ne olabilir?
16 GB RAM
2070 ekran kartı
işlemci ryzen 5 3600x
Sıcaklık değerlerin iyi gayet. Kullandığın kasa ve soğutucu nedir acaba ?
ekran kartı max 83derece, işlemci de havalandırman iyiysen 77 olmalı maxİşlemci ve ekran kartı sıcaklığı hangi seviyelerde çok iyi diyebiliriz? hangi seviyeyi geçerse itfaiyeyi ara dersiniz?
asus rtx 2070 ekran kartı
işlemci ryzen 5 3600x
İşlemci 95 üstü ekran kartı 85İşlemci ve ekran kartı sıcaklığı hangi seviyelerde çok iyi diyebiliriz? hangi seviyeyi geçerse itfaiyeyi ara dersiniz?
asus rtx 2070 ekran kartı
işlemci ryzen 5 3600x
bu sıcaklık değerlerin ultrada ise iyi fan almana gerek yokkasa cooler master mb511 mesh
işlemci fanı wraith spire stok
işlemci için hangi sıvı soğutucuyu önerirsiniz?
SSD nedir?
Evet ultradayken böylebu sıcaklık değerlerin ultrada ise iyi fan almana gerek yok