Bırak işte sıcak olsun daha ne istiyorsunAlıntıyı görüntüle
İlk Fotoğraf Oyundaki Sıcaklık değerleri Aynı oyundan 8tane açık.
2.Fotoğraftakide Boştayken ki sıcaklığı.
İşlemci i5 10400f- Anakart b460m Bazooka-Ram G.skill 8gb 3000mhz Ram-Kasa Trinity Performans KAsa (4adet fan Var)-CPU Fan T6 Ultra.
Sevinsene knk. Bi zararı yok onunAlıntıyı görüntüle
İlk Fotoğraf Oyundaki Sıcaklık değerleri Aynı oyundan 8tane açık.
2.Fotoğraftakide Boştayken ki sıcaklığı.
İşlemci i5 10400f- Anakart b460m Bazooka-Ram G.skill 8gb 3000mhz Ram-Kasa Trinity Performans KAsa (4adet fan Var)-CPU Fan T6 Ultra.
Kanka Aşırı Soğuk değilmi Oyunda olmasına Rağmen?Sevinsene knk. Bi zararı yok onun
Ben aidata 64 testinde 57 dereceyi geçtiğini görmedimT6 güçlü fan, 10400f de çok ısınmıyor gayet normal
bende r5 3600+t6 ultra var 40-50 arası geziyor boşta oyunlarda da 70 falan
Sıcak olsada sıcak dersin sıcak mı olmasını mı istiyorsun?Kanka Aşırı Soğuk değilmi Oyunda olmasına Rağmen?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben aidata 64 testinde 57 dereceyi geçtiğini görmedim
yani yeirnde olsam sevinirim soğukluğun bi zararı yokKanka Aşırı Soğuk değilmi Oyunda olmasına Rağmen?
Reis soğuk olmasının bi zararı yok. Güle güle kullanKanka Aşırı Soğuk değilmi Oyunda olmasına Rağmen?
Normal Derecelerinde Olmasını tercih ederim.Sıcak olsada sıcak dersin sıcak mı olmasını mı istiyorsun?
Kullandığınız soğutucu iyi ve kasanızda iyi dir muhtemelen yani hiç bir sıkıntı yok buz kaplamaz işlemci merak etmeyinNormal Derecelerinde Olmasını tercih ederim.
Boştayken 25 derece 8 oyun aynı anda açık iken 32 derece aga Bu biraz gülünç aynı dereceleri Sıvı soğutma ile alanlar var.Kullandığınız soğutucu iyi ve kasanızda iyi dir muhtemelen yani hiç bir sıkıntı yok buz kaplamaz işlemci merak etmeyin
O zaman intele sor aga ben mi yaptım işlemciyiBoştayken 25 derece 8 oyun aynı anda açık iken 32 derece aga Bu biraz gülünç aynı dereceleri Sıvı soğutma ile alanlar var.