Normal mi bilmem ama kötü değil benim ki 85 görüyor tam kullanımda olmamasına rağmen.Ryzen 5 1600af işlemcim yük altında 75 dereceleri görüyor bu normal bir değer mi ?
her hangi bir sıkıntı oluyor mu ?Normal mi bilmem ama kötü değil benim ki 85 görüyor tam kullanımda olmamasına rağmen.
ekran kartım 5500xt ayarları ultraya çekmiyorum çeksem artış olur mu ?75 üstü ise sıkıntı zaten.
olmaz sıcaklık değerin yukseldikçe işlemci tam performansını sağlayamazher hangi bir sıkıntı oluyor mu ?
Bende de aynı işlemci var ancak yük altında maxRyzen 5 1600af işlemcim yük altında 75 dereceleri görüyor bu normal bir değer mi ?
Yaza giriş yaptık aslında normal bir sıcaklık olabilir, kasan yerdeyse havada tut hava alması şart belki kasadaki fanlar yetmiyordur boş slotun varsa doldur kasan nasıl bir kasa ? Bende de aynı işlemci var fakat soğutma konusunda iyi bir kasam var o sıcaklıkları görmüyorum.her hangi bir sıkıntı oluyor mu ?
corsaie spec delta kullanıyorum önünde ekstra 3 fan daha bulunuyor fakat kasanın sağ ve sol taraftları ve üstü kapalıBende de aynı işlemci var ancak yük altında max
Yaza giriş yaptık aslında normal bir sıcaklık olabilir, kasan yerdeyse havada tut hava alması şart belki kasadaki fanlar yetmiyordur boş slotun varsa doldur kasan nasıl bir kasa ? Bende de aynı işlemci var fakat soğutma konusunda iyi bir kasam var o sıcaklıkları görmüyorum.
yapmadım stok halihayır sorun olmaz overlock yaptın mı
Üstü kapalı ise hava çıkışı konusunda belki de yetersiz kalıyor olabilir stok fan ise stok fanıda değiştirebilirsin.corsaie spec delta kullanıyorum önünde ekstra 3 fan daha bulunuyor fakat kasanın sağ ve sol taraftları ve üstü kapalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
yapmadım stok hali
hangi fanı önerirsiniz,stok fanı kullanıyorumÇok rahatsız oluyorsanız biostan fan hızını arttırabilirsiniz biraz ses yapacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üstü kapalı ise hava çıkışı konusunda belki de yetersiz kalıyor olabilir stok fan ise stok fanıda değiştirebilirsin.
Mesaj attım bakabilir misiniz ?hangi fanı önerirsiniz,stok fanı kullanıyorum