Işlemci sıcaklık sıkıntısı

heloguys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
514
merhaba arkadaşlar işlemciye termal macun sürdüm ısısı boşta 35 sabitti açtım kapattım sistemi 40 48 derecelerde boşta oyunda 60 oluyor 50 ye düşüyor niye böyle oluyor anlayamadım nasıl işlemciyi sıfırlarım default ayarlarıhna

Anormal bir sıcaklık yüksekliği değil bence değerlerin

Macun kalitesiyle falan alakalı olabilir ama boşta 45 oyunda 60 derece öyle yadsınacak derecede bir sıcaklık değil

merhaba arkadaşlar işlemciye termal macun sürdüm ısısı boşta 35 sabitti açtım kapattım sistemi 40 48 derecelerde boşta oyunda 60 oluyor 50 ye düşüyor niye böyle oluyor anlayamadım nasıl işlemciyi sıfırlarım default ayarlarıhna
Knk ne kadar sürdün? Nohut kadar sürsen yetiyor. Yani 1 gram falan
Termal macun kalın veya ince olursa anormal derecede artabilir sıcaklık

Yanlış sürmüşsünüz demekki. Yayarak mı?

Knk ne kadar sürdün? Nohut kadar sürsen yetiyor. Yani 1 gram falan
Termal macun kalın veya ince olursa anormal derecede artabilir sıcaklık
kral bi daha sürücem nasıl süreyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Macun kalitesiyle falan alakalı olabilir ama boşta 45 oyunda 60 derece öyle yadsınacak derecede bir sıcaklık değil
kral fps çok düşüyor

kral bi daha sürücem nasıl süreyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kral fps çok düşüyor
Knk işlemciye nohut kadar sık sonra o aparatla yay üstüne o kalınlık yeterli tarafımca
Bir de knk sen fanın vidasını falan oynatmış olmayasın bi bak bence fan tam oturmazsa ısınır. Bu arada o dediğim yer braket kısmı değil. Fan ile soğutucu ızgara bağlantısındaki vidalar.
Karışık geldiyse fanı eline al knk üstündeki bütün vidalar sıkıysa tamam. Bir de fanı, işlemcinin üstüne oturturken sıkı oturt, vidası varsa sık.öyle dene

Belleklerde termal ped var mıydı? Belki onların da değişmesi gerekmiştir, belleklerin sıcaklığı da ister istemez GPU'nun sıcaklığına etki edebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,953
Üyeler
195,486
Son üye
asikyazgan
Geri