merhaba arkadaşlar işlemciye termal macun sürdüm ısısı boşta 35 sabitti açtım kapattım sistemi 40 48 derecelerde boşta oyunda 60 oluyor 50 ye düşüyor niye böyle oluyor anlayamadım nasıl işlemciyi sıfırlarım default ayarlarıhna
Anormal aga, adam diyor ya başta 35 sabitti sürdükten sonra 45 oldu diyeAnormal bir sıcaklık yüksekliği değil bence değerlerin
Knk ne kadar sürdün? Nohut kadar sürsen yetiyor. Yani 1 gram falanmerhaba arkadaşlar işlemciye termal macun sürdüm ısısı boşta 35 sabitti açtım kapattım sistemi 40 48 derecelerde boşta oyunda 60 oluyor 50 ye düşüyor niye böyle oluyor anlayamadım nasıl işlemciyi sıfırlarım default ayarlarıhna
Yanlış sürmüşsünüz demekki. Yayarak mı?merhaba arkadaşlar işlemciye termal macun sürdüm ısısı boşta 35 sabitti açtım kapattım sistemi 40 48 derecelerde boşta oyunda 60 oluyor 50 ye düşüyor niye böyle oluyor anlayamadım nasıl işlemciyi sıfırlarım default ayarlarıhna
evet içinden çıkan yayma zımbırtısıyla sürdüm https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mastergel-pro-thermal-macun-r3.htmlYanlış sürmüşsünüz demekki. Yayarak mı?
YOK SÜRDÜKTEN SONRA 35 Tİ KAPATIP AÇTIM DELLENDŞAnormal aga, adam diyor ya başta 35 sabitti sürdükten sonra 45 oldu diye
kral bi daha sürücem nasıl süreyimKnk ne kadar sürdün? Nohut kadar sürsen yetiyor. Yani 1 gram falan
Termal macun kalın veya ince olursa anormal derecede artabilir sıcaklık
kral fps çok düşüyorMacun kalitesiyle falan alakalı olabilir ama boşta 45 oyunda 60 derece öyle yadsınacak derecede bir sıcaklık değil
Knk işlemciye nohut kadar sık sonra o aparatla yay üstüne o kalınlık yeterli tarafımcakral bi daha sürücem nasıl süreyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kral fps çok düşüyor
soğutucu oturmamıştırevet içinden çıkan yayma zımbırtısıyla sürdüm https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mastergel-pro-thermal-macun-r3.html
oturttum tam 2 kere kontrol ettimsoğutucu oturmamıştır
Kral gpu derkenBelleklerde termal ped var mıydı? Belki onların da değişmesi gerekmiştir, belleklerin sıcaklığı da ister istemez GPU'nun sıcaklığına etki edebilir