Neler Yeni

Çözüldü✓ İşlemci soğutucu yerine oturmadı

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
Arkadaşlar selam. Termal macun yapayım diye soğutucuyu çıkardım ama yerine oturmuyor yaylı vidalar sadece iki tanesi
IMG-20230614-WA0011.jpg
oturdu o şekilde denedim pcyi açmayı şimdi de açıldıktan sonra kapanıyor direkt me uapabilirim

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
1
çarpraz şekilde yapman lazım diğer tarafların havaya kalkmaması için ayrıca baskı uygulayıp sıkman lazım

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çarpraz şekilde yapman lazım diğer tarafların havaya kalkmaması için ayrıca baskı uygulayıp sıkman lazım
Çapraz da denedim 2 tarafın dışı kısmı var bu fotoğraflı kisimin gireceği yer yok gibi

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
1
arkadaki braketi falan çıkarmadınız demı yanlışlıkla

Livaković

80+ Silver
Arkadaşlar selam. Termal macun yapayım diye soğutucuyu çıkardım ama yerine oturmuyor yaylı vidalar sadece iki tanesiAlıntıyı görüntüle oturdu o şekilde denedim pcyi açmayı şimdi de açıldıktan sonra kapanıyor direkt me uapabilirim
Bilgin yoksa bilgisayarcıya götür dostum yoksa işlemcinden olursun pinler narin şeyler çok zorlamayın ertesi gün bir bilgisayarcıya götürebilirsiniz

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Yusuf
Arkadaşlar selam. Termal macun yapayım diye soğutucuyu çıkardım ama yerine oturmuyor yaylı vidalar sadece iki tanesiAlıntıyı görüntüle oturdu o şekilde denedim pcyi açmayı şimdi de açıldıktan sonra kapanıyor direkt me uapabilirim
anakartın amd motherboard backplate'i nerede göremedim?

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgin yoksa bilgisayarcıya götür dostum yoksa işlemcinden olursun pinler narin şeyler çok zorlamayın ertesi gün bir bilgisayarcıya götürebilirsiniz
Vidaları takmaya çalışırken 2-3 kere tornavidayi vurdum zayen belki de ondan kapanıyordur...

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
knkm gördüğüm kadarıyla arka braketi yok onu yerine getirip destekleyerek vidalayabilrsin

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
1
evet o boşlukta siyah bi vida şeyi olması lazım arka braketi çıkarmışsın

Top Bottom