Neler Yeni

Çözüldü✓ İşlemci Soğutucuyu Değiştirdim Isı Arttı.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Soğutucu bloğu işlemcinin üzerine baskı yapıyor mu? Ne kadar farkeder bilmiyorum ama acaba kendi aparatını takmadığın için tam olarak oturmuyor olabilir mi?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İntel işlemcin varsa kasanın camını aç, oyuna gir, soğutucunu biraz bastır bak bakalım sıcaklık düşüyor mu?

VivinieN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
Soğutucu bloğu işlemcinin üzerine baskı yapıyor mu? Ne kadar farkeder bilmiyorum ama acaba kendi aparatını takmadığın için tam olarak oturmuyor olabilir mi?
Hocam aparat ölçülerine baktım birebir aynı bende o yüzden değiştirmedim zaten

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Gokhan
Söktüğünüz soğutucunun aparatı snowmanin aparatı ile farklı olabilir mi ? Onu bir kontrol edin. Eğer yüzeyi kaydırıyor ve cpu bloguna tam oturmuyorsa yapabilir. En kötü tutturduğunuz montaj aparatından söküp direk işlemci üzerine elinizle tam dengeleyip tutun bakın bakalım değerler değişecekmi.

Bu arada istanbul da iseniz ve yakın iseniz getirin kasanızı birlikte bakalım isterseniz.

VivinieN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
Bence en son çare onu da bir deneyin. Olmazsa iade edin derim. Gözüme takılan tek nokta bu oldu.
Hocam şuan yeni aparatı takmak için söktüm ve hazır sökmüşken tekrardan boyutlarına baktım ve birebir aynı olduğunu gördüm yinede deniyorum bakalım neler olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Söktüğünüz soğutucunun aparatı snowmanin aparatı ile farklı olabilir mi ? Onu bir kontrol edin. Eğer yüzeyi kaydırıyor ve cpu bloguna tam oturmuyorsa yapabilir. En kötü tutturduğunuz montaj aparatından söküp direk işlemci üzerine elinizle tam dengeleyip tutun bakın bakalım değerler değişecekmi.

Bu arada istanbul da iseniz ve yakın iseniz getirin kasanızı birlikte bakalım isterseniz.
Adres neresi hocam

Bu şeffaf dübel diye isimlendirebileceğimiz parçaları hangi çentige denk getirmem lazım. 3 adet çentik var.

Ekler

• 16546205081936775867770090079764.jpg
    16546205081936775867770090079764.jpg
    1 MB · Hit: 20

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Gokhan
Hocam şuan yeni aparatı takmak için söktüm ve hazır sökmüşken tekrardan boyutlarına baktım ve birebir aynı olduğunu gördüm yinede deniyorum bakalım neler olacak

Adres neresi hocam

Bu şeffaf dübel diye isimlendirebileceğimiz parçaları hangi çentige denk getirmem lazım. 3 adet çentik var.

Bakırköy tarafındayım.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Adres neresi hocam

Anakarta denk gelecek şekilde bir bak hangisi uygunsa ona takabilirsin.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
fanlarla ilgili olamaz, hiç fan takmasan bile sırf o metal blok sayesinde işlemci anında 100 derece olmamalı zaten, muhtemelen temassızlık var

VivinieN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
Biostan fan türünü ayarladın mı. Stok fan kule tipi fan ve sıvı soğutma diye ayrılıyor.
Öyle bir seçenek göremedim ama bir bakarım tekrardan

Adres neresi hocam

Kumpas ile yaptığım ölçümler sonucu 2 aparatın da tüm parçaları birebir aynı olmasına rağmen diğer aparatı taktığımda ısı değerleri saçma bir şekilde Forza Horizon 4de Max 75 derece oldu. Anlamadığım nokta ise birebir aynı iken nasıl böyle bişe olur. Tekrardan macunu yeniledim aparatı sökerken, fakat yine bir önceki sefer de yaptığım gibi yaptım, onun etkilediğini düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,015
Üyeler
164,764
Son üye
aytekincapku
Top Bottom