Hocam aparat ölçülerine baktım birebir aynı bende o yüzden değiştirmedim zatenSoğutucu bloğu işlemcinin üzerine baskı yapıyor mu? Ne kadar farkeder bilmiyorum ama acaba kendi aparatını takmadığın için tam olarak oturmuyor olabilir mi?
Bence en son çare onu da bir deneyin. Olmazsa iade edin derim. Gözüme takılan tek nokta bu oldu.Hocam aparat ölçülerine baktım birebir aynı bende o yüzden değiştirmedim zaten
Hocam şuan yeni aparatı takmak için söktüm ve hazır sökmüşken tekrardan boyutlarına baktım ve birebir aynı olduğunu gördüm yinede deniyorum bakalım neler olacakBence en son çare onu da bir deneyin. Olmazsa iade edin derim. Gözüme takılan tek nokta bu oldu.
Adres neresi hocamSöktüğünüz soğutucunun aparatı snowmanin aparatı ile farklı olabilir mi ? Onu bir kontrol edin. Eğer yüzeyi kaydırıyor ve cpu bloguna tam oturmuyorsa yapabilir. En kötü tutturduğunuz montaj aparatından söküp direk işlemci üzerine elinizle tam dengeleyip tutun bakın bakalım değerler değişecekmi.
Bu arada istanbul da iseniz ve yakın iseniz getirin kasanızı birlikte bakalım isterseniz.
Hocam şuan yeni aparatı takmak için söktüm ve hazır sökmüşken tekrardan boyutlarına baktım ve birebir aynı olduğunu gördüm yinede deniyorum bakalım neler olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adres neresi hocam
Bu şeffaf dübel diye isimlendirebileceğimiz parçaları hangi çentige denk getirmem lazım. 3 adet çentik var.
Anakarta denk gelecek şekilde bir bak hangisi uygunsa ona takabilirsin.Hocam şuan yeni aparatı takmak için söktüm ve hazır sökmüşken tekrardan boyutlarına baktım ve birebir aynı olduğunu gördüm yinede deniyorum bakalım neler olacak
Adres neresi hocam
Bu şeffaf dübel diye isimlendirebileceğimiz parçaları hangi çentige denk getirmem lazım. 3 adet çentik var.
Biostan fan türünü ayarladın mı. Stok fan kule tipi fan ve sıvı soğutma diye ayrılıyor.Bios'tan baktım fanlar her zaman %100 çalışacak şekilde ayarlı ama hala bir düzelme yok sıcaklıklarda
Öyle bir seçenek göremedim ama bir bakarım tekrardanBiostan fan türünü ayarladın mı. Stok fan kule tipi fan ve sıvı soğutma diye ayrılıyor.
Kumpas ile yaptığım ölçümler sonucu 2 aparatın da tüm parçaları birebir aynı olmasına rağmen diğer aparatı taktığımda ısı değerleri saçma bir şekilde Forza Horizon 4de Max 75 derece oldu. Anlamadığım nokta ise birebir aynı iken nasıl böyle bişe olur. Tekrardan macunu yeniledim aparatı sökerken, fakat yine bir önceki sefer de yaptığım gibi yaptım, onun etkilediğini düşünmüyorum.Hocam şuan yeni aparatı takmak için söktüm ve hazır sökmüşken tekrardan boyutlarına baktım ve birebir aynı olduğunu gördüm yinede deniyorum bakalım neler olacak
Adres neresi hocam