Neler Yeni

Çözüldü✓ İşlemci Soğutucuyu Değiştirdim Isı Arttı.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Macunu üzerine iyice yayın ve tam taktığınızdan emin olun.

VivinieN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
Artış yoksa tam çalışmıyor olabilir. doğru anakart girişlerine taktığınıza eminsiniz değil mi?
@of Beauty and Rage
Söktüğüm eski işlemci soğutucunun bağlı olduğu pinlere taktım, işlemcimin hemen arka kısmında ki. Önceki fanım 3 pinli girişe sahipti ve anakart üzerinde ki bahsettiğim yere takılıydı. Şuan ki fanım 4 pinli ve aynı yere taktım zaten anakart üzerinde ki bahsettiğim yer 4 pinli girişe sahip.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Macunu üzerine iyice yayın ve tam taktığınızdan emin olun.
Macunu üzerinde iyice yaydım zaten hocam, ilk yaptığımda ısı değerleri daha yüksekti sonradan tekrardan söküp yeniden macun uygulaması yaptım ancak sıcaklık sadece 5-10 derece kadar düştü. Aktif olarak FORZA HORIZON 4 oyununda ki sıcaklık değerlerim 90-95 arası.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Söktüğüm eski işlemci soğutucunun bağlı olduğu pinlere taktım, işlemcimin hemen arka kısmında ki. Önceki fanım 3 pinli girişe sahipti ve anakart üzerinde ki bahsettiğim yere takılıydı. Şuan ki fanım 4 pinli ve aynı yere taktım zaten anakart üzerinde ki bahsettiğim yer 4 pinli girişe sahip.

Macunu üzerinde iyice yaydım zaten hocam, ilk yaptığımda ısı değerleri daha yüksekti sonradan tekrardan söküp yeniden macun uygulaması yaptım ancak sıcaklık sadece 5-10 derece kadar düştü. Aktif olarak FORZA HORIZON 4 oyununda ki sıcaklık değerlerim 90-95 arası.
Tam oturmamış olma ihtimali yüksek bir daha bak bence.

VivinieN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
Yaydım. İşlemci sesinde herhangi bir artış yok bu arada. Şuan dikkatli dinleyince fark ettim oyuna girdiğim zaman soğutucu üzerinden cızırtı geliyor, az önce kulaklığım takılı olduğu için fark etmemiştim.

Tam oturmamış olma ihtimali yüksek bir daha bak bence.
Hocam zaten soğutucuyu 2 adet kulakçık tutuyor sağ ve sol tarafından onlarında oturduğuna adım gibi eminim ki aksi takdirde düşerdi aşağıya, İntel uyumlu olması için takılan aparat ise taş gibi maşallah yerinden oynamıyor. Termal macun tarafında da bir sorun yok güzelce yaydım.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
BIOS'a girip fan eğrisi yap, macun kaynaklı olduğunu zannetmiyorum. Piyasada sahtesi yok bildiğim, doğru şekilde sürmüşsün.

VivinieN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
Oyunu açtığımda soğutucu üzerinden cızırtı geliyor, videosu mevcut ama buraya atamıyorum. Bu cızırtı neden kaynaklı olabilir?

BIOS'a girip fan eğrisi yap, macun kaynaklı olduğunu zannetmiyorum. Piyasada sahtesi yok bildiğim, doğru şekilde sürmüşsün.
Macunu amazon üzerinden arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine tedarik ettim. Arkadaşlarım kullanıyor ve hiçbir sıkıntı yaşamıyor.

VivinieN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
Snowman T6'nın tek sıkıntısı fanları zaten, güzel fanları yok. Bloğu güzel, ileride fan takviyesi yapsan kullanırsın bayağı.
Snowman yerine önerebileceğin başka bir soğutucu var mı? Bu soğutucu beni yoracak gibi. Çok geçmeden iadesini yapayım gerekirse.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Snowman yerine önerebileceğin başka bir soğutucu var mı? Bu soğutucu beni yoracak gibi. Çok geçmeden iadesini yapayım gerekirse.

VivinieN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
Bios'tan baktım fanlar her zaman %100 çalışacak şekilde ayarlı ama hala bir düzelme yok sıcaklıklarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,870
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom