İşlemci ve anakart değiştireceğim

can3553

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
15000
Merhabalar ilk defa foruma yazıyorum bu zamana kadar yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın kasam 5 senelik ve artık cs2 de çok düşük fps alıyorum işlemci ve anakart değiştirmek istiyorum bunun için yardıma ihtiyacım var normalde kasa değiştirecektim yeni kasaya geçmeyi düşünüyorum ama işlemci ve anakart değiştirirsem daha iyi gibi görünüyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı ve önerilerini bekliyorum
işlemci: AMD RYZEN 3 3100
anakart:
ASUS PRIME A320M-F
ekran kartı: ASUS RX570 ROG STRIX OC 8GB

kasa linki serbest ise direk link olarak bırakabilirim burada işlemci değiştirmek önceliğim tek oynadığım oyun cs2 faceit 10 levelim onu oynuyorum tek

O ekran kartı her türlü yetersizim diye bağıracak artık CS ekran kartına da bakıyor eskisi gibi sadece işlemciyle kurtulamıyoruz.
Elindeki kasa 7-8K gider onu satıp R5 5600 RTX 4060 kasa kovalar alırsın 21-22 civarına kafan rahat olur tavsiyem budur.
150 fps alacağına 250 almış olur 2 sene de garantiden arkana bakmazsın.

dırek kasayı guncelle ıstedıgını alamazsın ıslemcı ve anakart degıstırırsen

Merhabalar ilk defa foruma yazıyorum bu zamana kadar yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın kasam 5 senelik ve artık cs2 de çok düşük fps alıyorum işlemci ve anakart değiştirmek istiyorum bunun için yardıma ihtiyacım var normalde kasa değiştirecektim yeni kasaya geçmeyi düşünüyorum ama işlemci ve anakart değiştirirsem daha iyi gibi görünüyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı ve önerilerini bekliyorum
işlemci: AMD RYZEN 3 3100
anakart:
ASUS PRIME A320M-F
ekran kartı: ASUS RX570 ROG STRIX OC 8GB

kasa linki serbest ise direk link olarak bırakabilirim burada işlemci değiştirmek önceliğim tek oynadığım oyun cs2 faceit 10 levelim onu oynuyorum tek
Hocam bence direkt ryzen 5600 e geçin bende a320 ile kullanıyorum sizin gibi bir işlemcim vardı direkt çok büyük farkettirir ekran kartı olarakta ikinci el 6700xt tarzı bir şey güzel olacaktır

Hocam bence direkt ryzen 5600 e geçin bende a320 ile kullanıyorum sizin gibi bir işlemcim vardı direkt çok büyük farkettirir ekran kartı olarakta ikinci el 6700xt tarzı bir şey güzel olacaktır
teşekkürler önerinizi dikkate alacağım pc toplayabilirim 35-40k bandına çıkabilirim önerebileceğinizi tavsiye kasaları yazabilirsiniz genel olarak cs2,r6 oynayacğaım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dırek kasayı guncelle ıstedıgını alamazsın ıslemcı ve anakart degıstırırsen
teşekkürler önerinizi dikkate alacağım pc toplayabilirim 35-40k bandına çıkabilirim önerebileceğinizi tavsiye kasaları yazabilirsiniz genel olarak cs2,r6 oynayacğaım

O ekran kartı her türlü yetersizim diye bağıracak artık CS ekran kartına da bakıyor eskisi gibi sadece işlemciyle kurtulamıyoruz.
Elindeki kasa 7-8K gider onu satıp R5 5600 RTX 4060 kasa kovalar alırsın 21-22 civarına kafan rahat olur tavsiyem budur.
150 fps alacağına 250 almış olur 2 sene de garantiden arkana bakmazsın.

35-40k civarına ddr5 çok sağlam bı sistem toplayabilirsiniz. Yeni çıkan hazır sistemleri takip edin

Kasayı vento işlemciyi 14600kf yapıp bakabilirsiniz. Tek eksisi ram o da ilerleyen süreçte alınabilir.
Total 39855 TL.
40K'ya daha iyisi varsa arkadaşlar iletebilir.

Kasayı vento işlemciyi 14600kf yapıp bakabilirsiniz. Tek eksisi ram o da ilerleyen süreçte alınabilir.
Total 39855 TL.
40K'ya daha iyisi varsa arkadaşlar iletebilir.
1749043192559.webp
kasam bu sadece ekstra 8 gb ram daha taktım toplam 16 gb kaç k civarına satabilirim çok iyi bilgi sahibi değilim arkadaşıma vermek istiyorum

Son düzenleme:

Tabi hocam bence hazır sistem almayın cs oynuyorum yüksek seviyede dediniz o zaman direkt x3d işlemci tercih etmelisiniz fps oyunlarında açık ara çok iyi fps değerleri veriyorlar tek tek toplama yapıp ekran kartını yine dediğim gibi 6700xt seviyesinde tutup işlemciye önem verin

Geri