İşlemci ve anakart yardımı

Doganay01

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadşalar ben 3500 4500 tl bazında bir bilgisayar toplamak istiyorum grafik kartlı apu işlemci sistemi kurmak istiyorum en iyi işlemci hangisi olur ilerde ekran kartı piyasası düzelince ekran kartı alıcam onu da takıcam büyük ihtimalle işlemciyi değiştiririm o zaman ama tam sistem topmama yardım edebilecek bilgili birisi var mı işlemci ve anakart seçimi yapmam lazım

Arkadşalar ben 3500 4500 TL bazında bir bilgisayar toplamak istiyorum grafik kartlı apu işlemci sistemi kurmak istiyorum en iyi işlemci hangisi olur ilerde ekran kartı piyasası düzelince ekran kartı alıcam onu da takıcam büyük ihtimalle işlemciyi değiştiririm o zaman ama tam sistem topmama yardım edebilecek bilgili birisi var mı işlemci ve anakart seçimi yapmam lazım
@5x_d4emon

Ryzen 3 4300ge
B450ms2h

bütçen o civarlarda ise 3200G odaklı sistem toplarsan bütçene uygun toplamış olursun. Anakart olarak B450 öneririm malum milli anakartımız
biraz daha para biriktereceğim o zaman çünkü düşündüm ve ryzen 7 alıp gü.lü işlemciyle yanına 4 gb ekran kartı alsam sonra daha iyi en azından işlemcim güçlü olacam dün işe başladım 3 ay daha çalışır alırım

biraz daha para o zaman çünkü düşündüm ve ryzen 7 alıp gü.lü işlemciyle yanına 4 gb ekran kartı alsam sonra daha iyi en azından işlemcim güçlü olacam dün işe başladım 3 ay daha çalışır alırım
Bak dostum vram ne kadar fazla olursa ekran kartı o kadar iyi olmaz önemli olan bit sayısıdır lütfen bu hataya düşme

Arkadşalar ben 3500 4500 TL bazında bir bilgisayar toplamak istiyorum grafik kartlı apu işlemci sistemi kurmak istiyorum en iyi işlemci hangisi olur ilerde ekran kartı piyasası düzelince ekran kartı alıcam onu da takıcam büyük ihtimalle işlemciyi değiştiririm o zaman ama tam sistem topmama yardım edebilecek bilgili birisi var mı işlemci ve anakart seçimi yapmam lazım
bu arada bilgin olsun apu işlemcinin verimini tam almak için çift ram kullanman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,394
Üyeler
194,970
Son üye
MerdoMerdo
Geri