Neler Yeni

İşlemci zorlanır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
Arkadaşlar ben artık razer uygulamasını başlangıçta açmayacağım. Bu yüzden de farenin ayarları sıfırlanıyor. 500hz yaptığım ayar 1000hz oluyor tekrardan yaptığım ışık ayarı sıfırlanıyor. Bilgisayar hazırlanırken işlemciye bir yük verir mı ? ve bir sorum daha var. Ben bilgisayar hazırlandıktan sonra uygulamayı açtığım zaman ayarlarım geri yerine gelip kullanabili miyim ? Bunu yapmak istememin sebebi bilgisayarımın hafif bir yükle açılması.

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Discord
sagopakajmer1.
Arkadaşlar ben artık razer uygulamasını başlangıçta açmayacağım. Bu yüzden de farenin ayarları sıfırlanıyor. 500hz yaptığım ayar 1000hz oluyor tekrardan yaptığım ışık ayarı sıfırlanıyor. Bilgisayar hazırlanırken işlemciye bir yük verir mı ? ve bir sorum daha var. Ben bilgisayar hazırlandıktan sonra uygulamayı açtığım zaman ayarlarım geri yerine gelip kullanabili miyim ? Bunu yapmak istememin sebebi bilgisayarımın hafif bir yükle açılması.
Emin ol razer çok ağır bir uygulama değil, başlasın başlangıçta nolacak. Açıkken nasıl değerler tüketiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Emin ol razer çok ağır bir uygulama değil, başlasın başlangıçta nolacak. Açıkken nasıl değerler tüketiyor?
Hocam işte ona bakmıyorum bilgisayarı açıyorum açılırken işlerimi hallediyorum daha sonrasında oturuyorum. Günlük kullanımlarda genelde %0 kullanım yapıyor bazen %0.1 0.2 0.3 kullanımlarında oluyorR5 5600 kullanıyorum.

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ilyas koç
Hocam işte ona bakmıyorum bilgisayarı açıyorum açılırken işlerimi hallediyorum daha sonrasında oturuyorum. Günlük kullanımlarda genelde %0 kullanım yapıyor bazen %0.1 0.2 0.3 kullanımlarında oluyorR5 5600 kullanıyorum.
Bu kadar detay düşünürseniz kafayı yersiniz

Başlangıçta isterse 50 tane uygulama açılsın ne olacak , en kötü biraz geç açılır.

PC parçaları zorlanmak için var zaten , böyle ufak şeylerden bozulacak parçalar değiller.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki
hiçbişey olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Son düzenleme:

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki
Daha kaygan oluyor çünkü benim tercihim değil mi hocam ? siz 1000hz yaparsınız başkaları 250 yapar ben de 500 yapıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sisteminiz aşırı iyiymiş hocam inşallah bize de nasip olur :kedi:
inşallah hocam isteyen herkesin darısı başına.

Top Bottom