Nasıl yok hocam. Am4 te rakibi 5700x3d hatta daha iyi5600 ile 7500f arasında inanılmaz bir fark yok. 7500f, 5600'ün ddr5 hali. Sadece yeni nesil olduğundan insanlar öneriyor.
Çok oyunculu oyunlar genel olarak daha çok cpu ya yük bindiriyor hocam test yapacak isen uygulamalar ile test yapmanı öneririm test yapacaksanda soğutucun yok ise hiç girme derim bu işie5600 den 7500f geçtim. 4060 ti 16gb var. İşlemciyi harbiden yüke bindirecek oyunlar nelerdir. Valorant demeyin. Benim 5600 gow ragnarokta valoranta göre daha çok ısınıyordu
İd cooling se224 xts kule tipi var. Rahatlıkla soğutur. Yük bindirecek oyunlar öneririmisiniz test uygulaması olarak ne öneririsinizÇok oyunculu oyunlar genel olarak daha çok cpu ya yük bindiriyor hocam test yapacak isen uygulamalar ile test yapmanı öneririm test yapacaksanda soğutucun yok ise hiç girme derim bu işie
2x16 alsaydın hocam keşke1x32 var hocam
Anakart çift slotsa dediğiniz doğruSlot doldurmak istemedim. İlerde bi 32 daha eklerim nolacak
nasıl yok yani abarttın5600 ile 7500f arasında inanılmaz bir fark yok. 7500f, 5600'ün ddr5 hali. Sadece yeni nesil olduğundan insanlar öneriyor.
Yani 2x16 yapsam %10 falan daha performanslı mı olurdu? Başka bir konu açmıştım okadar fark etmez diyorlardı. Bende sanmıyorum o kadar fark edeceğini ilerde en kötü bi 32 daha çekerimAnakart çift slotsa dediğiniz doğru
Yalnız şuan bile %15 %20 kayıp var.