İşlemcim 100 Derecede Çalışıyor

yusufxx1

80+
Reaksiyon skoru
95
Valorant oynarken işlemcim hızla 100 dereceye çıkıyor alt tab attığım anda 80lere düşüyor i5 13400f stok fan ile çalışıyor.Bu mesajı yazarken 77 derece valorant açık arkada alt tab attığım gibi 90-95-100 oluyor 4 aydır kullanıyorum yeni farkettim bu sorunu.
1761244452953.webp

Macunum düzgün değildir muhtemelen ama sistemimi güçlendirmeyi düşünüyordum zaten amd işlemci geçmeyi düşünüyorum dark freezer x123 ryzen 5 7500f içinde yeterli olurmu? birde bu termal macunların 2g leri falan kaç sıkımlık gidiyor?
Kötünün iyisi ehh işte

Macunum düzgün değildir muhtemelen ama sistemimi güçlendirmeyi düşünüyordum zaten amd işlemci geçmeyi düşünüyorum dark freezer x123 ryzen 5 7500f içinde yeterli olurmu? birde bu termal macunların 2g leri falan kaç sıkımlık gidiyor?
benzer işlemciler zaten upgrade sayılmaz sen macun + uygun bir kule tipi al 60 dereceyi gecmez

benzer işlemciler zaten upgrade sayılmaz sen macun + uygun bir kule tipi al 60 dereceyi gecmez
Hocam benzer işlemcilerde, valorant oynuyorum performansı görüyorsunuz 260fps alıyorum incelemelerde 7500f ortalama 500 alıyor diye görmüştüm

100 derecede geziyor işlemcin acaba ondan olabilir mi? termal limit diye bir şey var.
Kendim 0 aldım işlemciyi 4 ay önce.İlk aldığımdada 70-80 derecelerde çalışıyordu fps yine aynıydı.Ayrıca 7500f'in performansıylada karşılaştırmaya gerek yok diye düşünüyorum.

100 dereceye çıktığında hemen git buzdolabından 2 yumurta kır üzerine, mis gibi tuzunu pul biberini at. Yanında domates salatalık biraz da yeşillik. Afiyet olsun.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
Kendim 0 aldım işlemciyi 4 ay önce.İlk aldığımdada 70-80 derecelerde çalışıyordu fps yine aynıydı.Ayrıca 7500f'in performansıylada karşılaştırmaya gerek yok diye düşünüyorum.
valorantta en az 300 gezmen lazım ayarlarında veya başka bir sıkıntın var.

100 dereceye çıktığında hemen git buzdolabından 2 yumurta kır üzerine, mis gibi tuzunu pul biberini at. Yanında domates salatalık biraz da yeşillik. Afiyet olsun.
Afiyet bal sugar. Ne yaptın konu çok sıkıcı geldi de yemek tarifi mi ? Vereyim dedin olay ne ? :kekw:

• Hahaha
Reaksiyonlar: UCAK
Neyse hocam yazılımsal bir sorun yoktur muhtemelen termal macun ve soğutucudan kaynaklanıyor teşekkürler herkese iyi geceler dilerim.

Geri