Çözüldü✓ işlemcim 100 dereceyi görüyor

kac aydir yada yıldır kullaniyosun hep 100 derece oluyor mu yanicak diye korkuyorum birde yeni aldim yani
Ben de sistemi kuralı 2 ay oldu.Alıp test ettiğimde de öyleydi.Maalesef fan almak durumunda kalabilirsiniz.Genelde fanın işlemciye yetersiz gelmesinden oluyor.Zarar gelecek diye oyun oynayamaz oldum.Elime para geçince bir tane fan çekeceğim.Kule tipi soğutma ya da bütçeniz varsa sıvı soğutma bakın isterseniz.Arkadaşlar yardımcı olurlar size.

Ben de sistemi kuralı 2 ay oldu.Alıp test ettiğimde de öyleydi.Maalesef fan almak durumunda kalabilirsiniz.Genelde fanın işlemciye yetersiz gelmesinden oluyor.Zarar gelecek diye oyun oynayamaz oldum.Elime para geçince bir tane fan çekeceğim.Kule tipi soğutma ya da bütçeniz varsa sıvı soğutma bakın isterseniz.Arkadaşlar yardımcı olurlar size.
anladim da arkadasimdada aynisi var fan islemci ikiside ayni onda 70i bile nadir goruyor

3kya i5 11 aldım 3.5kya ryzen 5600 alsaydım bari stok fan yeterdi dahada performanslı olurdu aldıgımdan beri kendıme kızıyorum bide stok fana 400 500 vericez en az

anladim da arkadasimdada aynisi var fan islemci ikiside ayni onda 70i bile nadir goruyor
Hocam gerçekten ben de bilmiyorum,biraz şans işi bu iş.Yani bunun bir açıklaması olmalı ama bilgim yok bu konuda.Gerçekten komik bir durum.Yani sen bunu satıyorsun ve ortada sorun yok.Kendin fan al diye müşteriyi geçiştiriliyormuş gibi oluyor.İşlemcide sorun olmaması daha önemli ama satın alanların neredeyse yarısında bu sorun oluyorsa sen niye üretiyorsun bu fanı?Ben bir mantığa oturtamadım,bilen varsa anlatırsa sevinirim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stok fan olduğunu unutmuşum kafa benim kule tipine gitti , ondan sordum fan yönünü kusura bakmayın.

Stok soğutucunun tam oturduğuna eminseniz bütçenize uygun bi kule tipi almaktan başka çareniz yok gibi. Şu anki sürülü macunun miktarında bir sorun yoksa yeni termal macun alıp sürseniz de sıcaklığın çok düşeceğini sanmam.

Bu arada soğutucu fanı dönüyor değil mi ? Onu da bi kontrol edin belki fan kablosu falan takılmamışta olabilir.

Stok fan olduğunu unutmuşum kafa benim kule tipine gitti , ondan sordum fan yönünü kusura bakmayın.

Stok soğutucunun tam oturduğuna eminseniz bütçenize uygun bi kule tipi almaktan başka çareniz yok gibi. Şu anki sürülü macunun miktarında bir sorun yoksa yeni termal macun alıp sürseniz de sıcaklığın çok düşeceğini sanmam.

Bu arada soğutucu fanı dönüyor değil mi ? Onu da bi kontrol edin belki fan kablosu falan takılmamışta olabilir.
yani açıp miktarına baktımda çok az var yenilesem düzelir mi bilmiyorum macundan işlemciyi görebiliyorum yani şimdi macun sürmedim diyelim bukadar olması normal mi yoksa macunsuz bile en faazla 80 falan mı olur sorun macundaysa yenilerim de bilemiyorum

dönüyor tabii ki kontrol etmicek değilim :D

boşta bile 54 derece işlemci

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    51.9 KB · Hit: 56
macun bozulabiliyor mu
Knk benim pek bilgim yok arkadaşlar bir macun önersin onu sür ve güzelce fanı tak yerine. Gidip bilgisayarcı ya götürme bir sürü para alır kendin yapmayı ogren bunu daha güzel olur sanırsam senede bir macun değişmesi lazım her sene bilgisayarcı ya goturüp para vermektense böyle yap ve bilgisayarcilara pek güvenme 😇

Knk benim pek bilgim yok arkadaşlar bir macun önersin onu sür ve güzelce fanı tak yerine. Gidip bilgisayarcı ya götürme bir sürü para alır kendin yapmayı ogren bunu daha güzel olur sanırsam senede bir macun değişmesi lazım her sene bilgisayarcı ya goturüp para vermektense böyle yap ve bilgisayarcilara pek güvenme 😇
tamam sağ ol

fanı takamamışsın
fanı takamasam bile ortadaki fan dönmüyor mu dönüyor sırf yerini düzgün oturtamadım diye 100 derece olması saçma mantıksız geliyor

yanlış bakıyorsun %100 kullanılıyordur o sen öyle görmüşsün

Geri