Neler Yeni

Yardım İşlemcim boşta 60 derece.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
İşlemcim Ryzen 5 1600 AF. Stok soğutucu ile kullanıyorum. Kasamın hava sirkülasyonu pek iyi değil fakat yine de bu kadar olmuyordu. Valorant oynarken 92 dereceleri görüyor. Kasamın yan kapağını açtım fakat sıcaklık düşmedi kasadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Termal macunu nokta şeklinde değil de yayarak sürmüştüm ondan kaynaklı olabilir mi?
2142b352-bc9b-45d7-ace0-adcc03398e41.jpg

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
İşlemcim Ryzen 5 1600 AF. Stok soğutucu ile kullanıyorum. Kasamın hava sirkülasyonu pek iyi değil fakat yine de bu kadar olmuyordu. Valorant oynarken 92 dereceleri görüyor. Kasamın yan kapağını açtım fakat sıcaklık düşmedi kasadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Termal macunu nokta şeklinde değil de yayarak sürmüştüm ondan kaynaklı olabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
termal macunun azcık üzerinden geçin ve fanı kontrol edin dönüyormu diye
bunlar doğruysa işlemcide sıkıntı vardır.
ve biraz daha termal macun sürün biraz az olmuş ve yanlarına çok değmiş oralarıda silin.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
termal macunun azcık üzerinden geçin ve fanı kontrol edin dönüyormu diye
bunlar doğruysa işlemcide sıkıntı vardır.
Açmaya üşendim işlemciyi. İşlemcide ne gibi sıkıntı olabilir ki? Fanlar dönüyor.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Açmaya üşendim işlemciyi. İşlemcide ne gibi sıkıntı olabilir ki? Fanlar dönüyor.
termal macun biraz az olmuş birde onu deneyin
ısınma sorunu vardır işte bozulmuş falan olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Özdemir
Alıntıyı görüntüle
Kapağı açman hava sirkünasyonunu düşürür Diye biliyorum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,147
Üyeler
166,329
Son üye
umut1234567
Top Bottom