Neler Yeni

Çözüldü✓ Işlemcim çok ısınıyor

Rynaa7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
.
WhatsApp Görsel 2025-01-21 saat 18.20.27_589968f7.jpg

dostlar işlemcim 5 7600 amd stok fan kullanıyorum lethal,phasmo, işlemçi oyunlarında yada ben öyle zannediyorumm işlemcim çok ısınıp hem kendi kullanımını ve ekran kartınınkini kısıp fps drop yasatıyor ara ara da degıl resmen oyun oynanmıyor bazen donup 10 saniye kalıyor değerllerde 80 90 a cıkıyor saniyelerde bende biosdan işlemci sıcaklığı 70 derece oldugu zaman fan hızını full ayarı yaptım +işlemci performans modunuda devre dısı yapınca 60 da sabit agresif yapınca 70 civarı oluyor (lethal company) sizce soğutucu mu değiştirmeliyim zaten alıcammda yoksa işlemçide mi sorun var şimdiden yardımınız için teşekkürler:)
SOLDAKİ GRAFİK AYARLAR SORNASI SS DİR

Rynaa7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
ulaş dursun
nedir sorun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ok
size hak verdim hocam:) komiklik diyorum yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

gibi dedim daha yüksekte olabilir örnek verdim?
hocam öyle bir yükseltme olucaksa foruma kesin sorun siz yanlış örnekler veriyorsunuz7600e sıvı soğutma falan bakıyorsunuz en iyisi buraya sormanız. https://www.gaming.gen.tr/urun/5689...u-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce benim tavsiyem şunu almanız bu soğutucu 9700xe kadar sorun çıkarmaz 7 bakır çift kule mükemmel ötesi. ha ama dark freezer x123 duo bile yeter 7600e o ayrı konu yükseltme yapıcaksınız diye önerdim bunu.

Top Bottom