bedirhaann53
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
işlemci nedir?Selamünaleyküm hayırlı sahurlar. Görselde de görüldüğü üzere bilgisayarımın işlemci hariç tüm parçaları Windows 11'e uyumlu destekliyor. İşlemcim hariç. Windows 11 kursam bir sorun olur mu?
core 2 duo işlemciye 11 yükleyenler bile var her işlemci kaldırır diye düşünüyorumİşlemciniz resmi olarak desteklemiyor ama kaldırır. Herhangi bir sorun olursa araştırıp çözebilirsiniz.
Maksat stabil güçlü çalışsın ki core 2 duo ile olmaz.core 2 duo işlemciye 11 yükleyenler bile var her işlemci kaldırır diye düşünüyorum
Selamünaleyküm hayırlı sahurlar. Görselde de görüldüğü üzere bilgisayarımın işlemci hariç tüm parçaları Windows 11'e uyumlu destekliyor. İşlemcim hariç. Windows 11 kursam bir sorun olur mu?
evetMaksat stabil güçlü çalışsın ki core 2 duo ile olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada SSD kullanıyorsunuz değil mi?
ben önermiyorum. call of duty internet hatasi veriyor win 11 de ama win10 da vermiyor hala sorunlu win11 bosver 10 da kal kotu isletim sistemi de defil zaten bi arayuz farkli sahsen hem daha stabil bana goreSelamünaleyküm hayırlı sahurlar. Görselde de görüldüğü üzere bilgisayarımın işlemci hariç tüm parçaları Windows 11'e uyumlu destekliyor. İşlemcim hariç. Windows 11 kursam bir sorun olur mu?