2. el olarak yeni bir pc aldım ve ryzen 5 7600x işlemcim var soğutucu olarak 360mm corsair sıvı soğutma var fakat oyunlarda 80 derecenin üstüne çıkıyor sıvı soğutma garantili alalı 1 seneyi geçti sıvısı değişirse düzelirmi?
garantiye girermi sıvı değişimisıvıyı değiştir 60-65in üzerini görmemesi lazım 360mm soğutucuyla.
ne zamandan beri böyle..garantiye girermi sıvı değişimi
bilmiyorum alalı 1 hafta oldu aldığımdan beri aynıne zamandan beri böyle..
sen basta işlemci macununu degiştir radyatör temizle cok bi fark olacagını sanmıyorum ama yinede ..bilmiyorum alalı 1 hafta oldu aldığımdan beri aynı
Acaba Termal macun sürmeyi mi unuttunuz? Yada kalitesiz bir termal macun mu kullandınız Bu değerler normal değil ya Eskidi içindeki sıvı/Termal macun falan yada Sorun var2. el olarak yeni bir pc aldım ve ryzen 5 7600x işlemcim var soğutucu olarak 360mm corsair sıvı soğutma var fakat oyunlarda 80 derecenin üstüne çıkıyor sıvı soğutma garantili alalı 1 seneyi geçti sıvısı değişirse düzelirmi?
termal macunu aldığım gün değiştirdim cooler master ın macununu kullandımAcaba Termal macun sürmeyi mi unuttunuz? Yada kalitesiz bir termal macun mu kullandınız Bu değerler normal değil ya Eskidi içindeki sıvı/Termal macun falan yada Sorun var