İslemcim ram seçiyormu?

Cideli

80+
Reaksiyon skoru
17
R5 1600 af
B450m s2h
Rx570
(Arkadaşlar çoğu yerde islemci ram seçiyormuş her rami çalıştırmıyormuş(bu benim başıma geldi örneğin corsair 8gb ram ile çalışmadı,sinerji bilgiisyar kingston hyprex 8gb ram önerdi kesin çözülür dedi onların başınada böyle olaylar gelmiş biliyorlar yani sizce napmalıyım lütfen akıl verin islemcim ram seçiyormu lütfen sistem daha yeni sıfır!

R5 1600 af
B450m s2h
Rx570
(Arkadaşlar çoğu yerde islemci ram seçiyormuş her rami çalıştırmıyormuş(bu benim başıma geldi örneğin corsair 8gb ram ile çalışmadı,sinerji bilgiisyar kingston hyprex 8gb ram önerdi kesin çözülür dedi onların başınada böyle olaylar gelmiş biliyorlar yani sizce napmalıyım lütfen akıl verin islemcim ram seçiyormu lütfen sistem daha yeni sıfır!
Hayır ana kart uyumluluğu var ancak onlar da pek mantıklı değil siz güncel yeni ramler alın sıkıntı çıkmaz.

Şuan elimde olan ram hi level 8gb 2400mhz hep mavi ekran alıyorum öbür parçalar zarar görücek diye çok korkuyorum sinerji bilgisayardan islemci almıştım merak edip sordum onlarsa kingston hyprex ram önerdi sizce doğrumu yapıyorum?

Şuan elimde olan ram hi level 8gb 2400mhz hep mavi ekran alıyorum öbür parçalar zarar görücek diye çok korkuyorum sinerji bilgisayardan islemci almıştım merak edip sordum onlarsa kingston hyprex ram önerdi sizce doğrumu yapıyorum?
Aslında samsung b-die ramler almak mantıklı AMD için ancak şart değil, hatta bu söylediklerinizin hiç biri şart değil; mavi ekran ramlerden kaynaklı bile olmayabilir ancak. Diyelim ki öyle siz bilindik veya kaliteli maralardan düşük cl yüksek MHz li ram almanız yeterli yinede seçtiğiniz rami buraya yazın bakalım.

R5 1600 af
B450m s2h
Rx570
Islemci ram seçmez anakart uyumluluğuna bak.

Nerden anlayabilirim öbür parçalarda sorun oldunu?
Bu rami düşünüyorum https://www.sinerji.gen.tr/kingston-8gb-hyperx-fury-3000mhz-cl15-ddr4-ram-hx430c15fb38-p-31911
Mavi ekran veriyorsa orada hatanın kodu vesayre yazar onu buraya yazarak konu aç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerden anlayabilirim öbür parçalarda sorun oldunu?
Bu rami düşünüyorum https://www.sinerji.gen.tr/kingston-8gb-hyperx-fury-3000mhz-cl15-ddr4-ram-hx430c15fb38-p-31911

Peki nasıl yapacaz hocam onu ya yardımcı olurmuşum anakartım
Gigabayt b450m s2h
Ddr4 3000mhz 3200mhz herhangibir ram alabilirsin tavsiyem 8gb altında alma 8x2 16gb iyi olacaktır bütcene göre ayarla.

Mavi ekran veriyorsa orada hatanın kodu vesayre yazar onu buraya yazarak konu aç.

Ddr4 3000mhz 3200mhz herhangibir ram alabilirsin tavsiyem 8gb altında alma 8x2 16gb iyi olacaktır bütcene göre ayarla.
Şuanlık 1x8 alma imkanım var.

Bana önerebileceğn ram varmı sorunsuz bir şekilde çalışacak? 1x8

Şuanlık 1x8 alma imkanım var.

Bana önerebileceğn ram varmı sorunsuz bir şekilde çalışacak? 1x8
Rgb merakın varsa Adata D41 yoksa D30 ramlere bakabilirsin.

Bütçe var ise gsikill 8gb 3000mhz ram al 300tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,860
Üyeler
190,813
Son üye
Alsoy36
Geri